Hosszú kihagyás után újra színpadra áll a Kossuth-díjas magyar színész

Forrás: Origo -
Kossuth-díjas színésznő Cserhalmi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas művész, Cserhalmi György hamarosan újra színpadra lép egy pódiumbeszélgetés keretein belül.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Radnóti Színház és a nézők is nagyon várták, hogy újra lássák Cserhalmi Györgyöt az Antigoné márciusi bemutatóján. Úgy volt, hogy a színész Teiresziasz szerepét formálja meg, ám a színház a napokban azonban egy közleményt adott ki, melyben tudatták, hogy a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színész nem lesz látható az előadásban. Április 28-án azonban ismét láthatják a nézők a színpadon.

"Ott leszek, de nem tudom még, mi lesz a téma. Szarka János rendező lesz a beszélgetőpartnerem, akivel régóta jóban vagyunk, így fel sem merült bennem, hogy előre elkérjem a kérdéseket, vagy egyeztessünk, hogy miről szól majd az este"

Cserhalmi György Forrás: Origo

– mondta el a Blikknek szűkszavúan a színész.

Cserhalmi keveset nyilatkozik az egészségügyi állapotáról, nemrég azonban kivételt tett.

"A rákkal nem lehet küzdeni, az az orvosok dolga. Én az életemért tudok küzdeni" –

mondta legutóbb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.