Infarktussal került kórházba a magyar rockikon: lehet, hogy nem zenélhet többé

Mobilmánia infarktus kórház Zeffer András P. Mobil kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta harcol az egészségéért a legendás zenész, a P. Mobil és a Mobilmánia együttesek meghatározó alakja, Zeffer András. Most, amikor úgy tűnt, hogy minden rendben, ismét kórházba került.

Először tavaly decemberben tapasztalt némi furcsaságot, mégpedig azt, hogy fáj az ujja. A népszerű billentyűs nem esett pánikba, azt hitte, valahol beütötte és múló kellemetlenség lesz csupán. A fájdalom azonban nem akart megszűnni, ezért orvoshoz fordult. A szakember megnyugtatta, a diagnózis szerint szemölcs okozza a problémát, ám a kenőcsök sem javítottak Zeffer András állapotán.

Zeffer Andrásnak évekkel korábban már meg kellett küzdenie az életéért, ugyanis agresszív leukémiát diagnosztizáltak nála. Hosszas harcot folytatott a betegséggel, de végül ő kerekedett felül és nemrég visszatért a színpadra.

Forrás: Zeffer András / Art Anzix Színház

A szűnni nem akaró ujjfájdalom azonban visszavitte a kórházba, ugyanis kiderült, hogy András középső ujjában infarktus keletkezett.

– nyilatkozta a Blikknek Zeffer András, aki a megpróbáltatások ellenére készül az újabb fellépésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.