Ismét megműtötték az Omega legendáját, Molnár György Elefántot

prosztatarák Molnár György Elefánt Omega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március végén érkezett a hír, hogy meg kell műteni Molnár György Elefántot, az Omega gitárosát. A rajongók egy emberként imádkoztak érte. Most kiderült, hogy nem volt elég egy operáció.

Az Omega rövid idő leforgása alatt elveszítette három tagját. Benkő László és Mihály Tamás után tavaly év végén elhunyt a frontember, Kóbor János is. A zenekar gitárosa, Molnár György súlyos betegséggel, prosztatarákkal küzd. Az ismert zenészt márciusban megműtötték. Akkor jobban lett, ám most ismét operációra volt szükség. Szerencsére Elefánt a gyógyulás útjára lépett, 42 nap után elhagyhatta a kórházat.

Molnár György Elefánt a gyógyulás útjára lépett TV2

"Olyan jó volt végre kimozdulni, a gyönyörű családommal lenni, egy hangulatos kerthelységben ülni, halat, túrós csuszát falatozni. Olyan jó volt újra élni! A pokolból jöttem vissza, mert így éltem meg mindazt, ami velem, körülöttem történik. Három éve kezdődött a pokoljárásom, ha már ezt a kifejezést használtam. A véres vizelet nem jelent jót egy férfi életében. Azóta már túl vagyok négy műtéten. Négyszer vágtak fel ugyanott, és a betegség újra meg újra visszajött. Az elmúlt negyvenkét napot két különböző kórházban töltöttem. Kiírtak műtétre, de egy hónappal korábban már elvégezték rajtam az operációt. Megijedni sem volt időm. Aztán kaptam öt kemoterápiás kezelést, és most azt mondom, sőt, ha kell kiabálom: a gyógyulás útjára léptem!" - mondta a Blikknek Molnár György, aki természetesen az Omegáról is beszélt. "Omega nincs. Ilyen nevű zenekar már nem létezik. Mindenki őrizze meg az emlékezetében, mert ez a múlt, amely soha nem jön vissza."

Elefánt ettől függetlenül készül a következő bulikra, reméli, lesz elég ereje az utazáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.