Végső búcsút vettek Kóbor Jánostól szerettei: úgy zajlott, ahogy a zenész szerette volna

Forrás: Facebook/Omega -
Kóbor János temetés végakarat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János pontosan tudta, milyen temetést szeretne, ha bekövetkezik az elkerülhetetlen. A zenésznek pedig teljesült az utolsó kívánsága. 

Kóbor János barátai és pályatársai halála miatt gondolkozott el azon annak idején, hogy ő majd milyen búcsút szeretne magának. "Ha lehet választani, hamvasztást kérek, majd fel egy helikopterre és be a Balaton közepébe. Persze ehhez nyáron kell meghalni, különben a jégre szórják az embert" - mondta egykor. Ezt a kívánságát most sikerült teljesítenie a családnak, ezen a búcsún azonban csak a zenész özvegye, Zsóka, valamint két gyermeke, Léna és Dániel vettek részt - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Omega

A zenész tavaly decemberben távozott az élők sorából, halálát a koronavírus okozta. Elvesztése mindenkit megrázott, gyászmiséjén megtelt a Bazilika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.