Hírt adott állapotáról az Omega zenésze: "Sajnos, még nem vagyok teljesen rendben"

Forrás: Mokka -
Omega daganatos beteg Molnár György zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március végén érkezett a hír, hogy meg kell műteni Molnár György Elefántot, az Omega gitárosát. A rajongók egy emberként imádkoznak a legendás zenekar egyik utolsó, még életben lévő tagjáért, aki most elárulta, hogy egyre jobban érzi magát.

Az Omega rövid idő leforgása alatt elveszítette három tagját. Benkő László és Mihály Tamás után tavaly év végén elhunyt a frontember, Kóbor János is. A zenekar gitárosa, Molnár György pedig súlyos betegséggel, húgyhólyagrákkal küzd. Mivel nem javult az állapota, az ismert zenészt meg kellett műteni.

Az Omega zenésze még nem nyerte vissza az erejét, de mindent elkövet annak érdekében, hogy napról napra egyre jobban legyen.

"Az a probléma, hogy sajnos még nem vagyok teljesen rendben, ehhez minimum egy-két hónapra szükségem van. Ha ezen már túl lennék, akkor sokkal nagyobb lelkesedéssel várnám a koncertet. Most még pici fenntartásaim vannak azt illetően, hogyan fogom viselni a számomra még kissé megerőltető feladatot. Az biztos, hogy én is ott leszek" - mondta a Borsnak György, majd hozzátette, hogy vannak jobb és rosszabb napjai.

Az Omega gitárosa, Molnár György beszélt a szívleállásáról: videó Forrás: Mokka

"A regenerálódási és a laborálási időszakban tartok jelenleg, rendszeres vizsgálatokon kell részt vennem, hogy figyeljék az állapotomat, miképpen gyógyulok, és a régi erőmet visszanyerjem. Ebben segít nekem a mozgás, érzem, hogy bár lassan, de napról napra picit jobban vagyok. Minden előrelépés sokat számít nekem.

Megvagyok, de sajnos mára elfogytak a zenésztársaim, akikkel szorosabb kapcsolatban álltam valaha. Egy-két olyan ismerősöm van, akik időnként érdeklődnek a hogylétem felől"

– zárta rövidre a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.