újrahasznosítás superfood felhasználás konyhai maradék görögdinnye egészség dinnyehéj dinnye maradék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görögdinnyét majdnem mindenki szereti. A nyári melegben az édes, lédús gyümölcs igazán jólesik. Ám a héját a legtöbben a kukába dobjuk. 

Armen Adamjan influenszer, az újrahasznosítás guruja szerint kár a kukát etetni vele, mert nemcsak finom, de egészséges is, csodákat művel a szervezetünkkel.

Instagram-oldalán számos konyhai praktikát mutat meg sajátos stílusban, a maradék nélküli fogyasztás érdekében.

A görögdinnye héját smoothie-ként fogyasztja, és erre buzdítja követőit is, mert mint mondja, a rostokban gazdag dinnyehéj gyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást, és az izmokra is jó hatással van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.