Jean Todt hetente találkozik Michael Schumacherrel: megszólalt a legendáról

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Harry Melchert -
műtét Jean Todt Michael Schumacher Genf legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt és Michael Schumacher néha egy héten háromszor is találkoznak.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) korábbi elöke, Jean Todt most újabb részleteket osztott meg a legendás Forma-1-es világbajnokról.

"Örömmel tölt el, hogy tapasztalataim szerint a rajongók sokat gondolnak rá, és nem csak Németországban. Sokan és sokat kérdeznek engem Michael állapotáról, és szerintem, tudniuk kell, hogy a lehető legjobb körülmények között van, azokkal az emberekkel körülvéve, akiket szeret" – mondta sportvezető a Sport Bild című lapnak.

Jean Todt (egykori csapatfőnök) és Michael Schumacher kapcsolata nem csak szakmai, de baráti szinten is szoros volt. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Harry Melchert

Todt hozzátette, élete végéig látogatni fogja Schumachert, sőt, az is előfordul, hogy egy héten háromszor találkoznak. Mivel az egész családdal nagyon közeli a viszonya, megtesz értük mindent, amit csak tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.