Orvosi segítségre szorul Tarján Zsófia - egyedül már nem tud megbirkózni a problémájával

Tarján Zsófia Hernádi Judit orvosi segítség elhízás túlsúly életmód Hernádi Judit lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hernádi Judit lánya már mindent megtett a fogyásért, a létező összes diátát kipróbálta, de egyik sem segített rajta. Bevallotta: egyedül képtelen lefogyni. 

TikTokon közzétett videójában arról is beszélt, milyen módszerekkel próbálkozott, hogy leadja súlyfeleslegét, és mennyi ideig bírta, illetve, hogy melyik milyen problémát okozott nála.

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

A Honeybeast énekesnője még vegán életmóddal is próbálkozott, mert fontos számára a környezetvédelem, de eddig egyetlen módszerrel sem sikerült igazi eredményt elérnie.

"Rengeteg diétát kipróbáltam. Volt, hogy nem ettem, ugyebár. Az volt a leghatásosabb, eddig. De ezt nem fogom csinálni, nyilván. Volt, hogy fehérjeporokat ittam, volt, hogy a keto diétát kezdtem el. Ezt egyébként csináltam idén is 3 hónapig, és azt okozta, hogy kb. 6 hét után teljesen elment a hangom. De teljesen! Nem tudtam dolgozni. Voltam vegán, ezt kb. 2 hétig bírtam. Annyira levette az energiaszintemet a hús- és tejtermék-nélküliség, hogy nem tudtam csinálni. Pedig nagyon szívesen lennék vegán, mert fontos számomra a környezetvédelem és a környezettudatosság... " - mondja el a videóban, hozzátéve: most jött el az ideje, hogy orvosi segítséget kérjen az egészséges testsúly elérése érdekében.

@tarjanzsofi_hivatalos#diéta#story#vannémigondomazevéssel#zabálokvagybeéremkevéssel#folytköv#tarjánzsófi#nemvagyegyedül♬ eredeti hang - Tarján Zsófi hivatalos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.