"Újra a régi leszek" - Béres Anett elárulta, hogy halad a felépülése

Forrás: TV2 -
Béres Anett VV Anett állapot egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Anett a majdnem végzetes teaszeánsz óta már otthon lábadozik, most elárulta, hogy van.

Drámai balesetet szenvedett Béres Anett: egy teaszánszon hallucinációi lettek, amik annyira megijsztették, hogy elrohant. Súlyos sérülésekkel találtak rá, műtétekre szorult és sokáig a kórházban lábadozott, de már otthonában zajlik a gyógyulás folyamata. Anett elárulta, hogyan alakul a felépülése.

Béres Anett elárulta, hogy van most TV2

"Ígértem, hogy elmondom, mi volt múlt héten a kontrollon Pécsett! Végre újra találkozhattam dr. Patczai Balázzsal, mert amikor műtött, másnap pont ment szabira! Nagyon boldog vagyok, hogy az Ő kezei között voltam, mert szerintem az egyik legkiválóbb szakember! Pont a szülinapom volt aznap! A héttől már terhelhetem a jobb lábam, 30%-kal, és hetente lehet ezt növelni! Azt mondta, minden a gyógytornán múlik! Vettem nagyon sok vitamint a porcokra, csontokra, hogy még avval is turbózzam a hatást! (Zöldkagyló, kalcium, kollagén, hiarulon) Szóval, ha nem is pár hét múlva, de belátható időn belül újra a régi leszek! Illetve az már sosem leszek, mert egy új, pozitívabb, és sokkal életerősebb Anett fog végre visszatérni az életbe!" - írta Anett Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.