Romlik Gabriella állapota: a mindkét szemére megvakított édesanyát veszélyes betegség támadta meg

Forrás: borsonline.hu -
agy betegség megvakított Lakatos Gabriella Braille-írás kötőhártya-gyulladás fehér bot vakvezető kutya vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, a 22 éves Lakatos Gabriellát volt párja vakította meg februárban, amikor a fiatal édesanya szakított vele. A kegyetlen férfi nem bírta elviselni, hogy a nő már nem akar vele lenni, ezért megverte és puszta kézzel kinyomta áldozata mindkét szemét. 

Gabriella azóta műszemeket kapott, aminek nagyon örült, mert bár a látását nem kapta vissza, de legalább kislánya már nem fél tőle.

Most azonban a műszemeit is ki kellett venni a szemüregekből, mert az édesanya kötőhártya-gyulladást kapott, ami orvosai szerint könnyen megtámadhatja az agyát is.

Lakatos Gabriella és testvére, Róbert Forrás: borsonline.hu

Gabriella legfőbb támasza a testvére, Róbert, aki, bár epilepsziás és gerincbántalmak is gyötrik, testvére ápolását is magára vállalta.

"Naponta ötször kell a száraz kötést cserélnem, és cseppentenem Gabica szemüregébe.. Még szerencse, hogy ápolói képesítéssel is rendelkezem" - mondta el Róbert, akinek jelenleg nincs munkája, így hárman, húgával és annak kislányával a megvakított nő 40 ezer forintos ápolási díjából élnek.

Gabriellaa, aki a gyermeke miatt próbál erősnek látszani, már nagyon nehezen viseli az újabb és újabb terheket, melyek súlyos kőként nehezednek a vállásra:

"A kislányom, Mira miatt erősnek kell maradnom. A napokban ünnepeljük az 5. születésnapját, nem ronthatjuk el az örömét. Nem is tudja, hogy hatalmas fájdalmaim vannak. Ordítani tudnék, de nem teszem. Mirácska látta a kivett szemgolyóimat. Azt hiszi, hogy csak pihennek, hogy később még jobban lássak velük" - mondta el a Blikknek a 22 éves, megvakított nő, akitől az őt megkínzó férfi a mai napig nem kért bocsánatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.