Kemecsei brutális támadás műszem Gabriella megvakított kemecsei tragédia Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta mindaz, ami februárban Kemecsén történt. Egy fiatal anyukát olyan brutálisan bántalmazott volt élettársa, hogy mindkét szemére megvakult és talán sosem láthatja újra a kislányát.

Gabriella volt párja azzal a szándékkal érkezett februárban a lányhoz, hogy kibéküljön vele. A fiatal anyuka azonban kikosarazta a férfit, mire az leteperte a földre Gabriellát, többször megütötte, majd puszta kézzel megvakította. A nő testét végül a közeli árokba vonszolta és elmenekült a helyszínről. A rendőrség nem sokkal később elfogta a bántalmazót, aki egy szekrény mögött, pokrócok alá bújva próbált elrejtőzni.

Forrás: RTL Klub

A fiatal anyuka sokáig nem állt nyilvánosság elé, de március végén egy felkavaró riportban beszélt először arról, mit kellett átélnie, és összetörve mesélte, hogy talán sosem láthatja újra a kislányát. Az orvosok ugyanis nem tudták megmenteni Gabriella látását. A nő rehabilitációja ennek ellenére a tervek szerint halad, a napokban megkapta műszemét és kislánya újra láthatta anyja tekintetét.

– idézte a Bors Gabriellát, aki az RTL Híradónak nyilatkozott a fejleményekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.