Sipos Peti az intenzíven szorított testvére, Sipos Tamás életéért

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Irigy Hónaljmirigy sérülések intenzív osztály Sipos Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig szörnyű emlék számára az, amikor testvére felakadt egy villámhárítóra és ő emelte le a súlyos sérüléseket szenvedett Sipos Tamást.

Borzalmas időszakon ment keresztül a Sipos-család, amikor Sipos Tamás – az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja – súlyos sérüléseket szenvedett gyerekkorában.

"Én megalapoztam a nevünket minden iskolában. Igazi osztály bohóca voltam, amit nem annyira szerettek a tanárok. Nem buktam meg semmiből, de tény és való, hogy eleven típus voltam. Volt olyan iskola, ahol még az utolsó héten is azzal fenyegetőztek, hogy kicsapnak. Akármilyen laza gyerek is voltam, a mai napig szörnyű emlék, ami Tomival történt" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Sipos Peti, aki nagyon aggódott testvére életéért.

Sipos Peti az intenzíven szorított testvére, Sipos Tamás életéért: "Ahogy láttam Tomit felakadni arra a szögvasra..." Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Én inkább önveszélyes típus voltam. Nekem sem volt kellemes, amikor a veszprémi kórház intenzív osztálynak vendégszeretetét élveztem. Egy bolt tetején mászkáltam az unokaöcsémmel, amikor a nedves tetőn megcsúsztam. Már nem tudtam megkapaszkodni, a villámhárító pedig belém állt. Szinte felbontott, volt, amim eltört. Elég szörnyű volt a helyzet"

– idézte fel a történteket Sipos Tomi, akinek testvérében mély nyomot hagyott az eset.

"Végignéztem az egészet, még most is rémes rágondolnom. Sokáig magamat hibáztattam a dolog miatt, pedig nem tehettem volna semmit.

Mégis, ahogy láttam Tomit felakadni arra a szögvasra...én akasztottam le róla. A mai napig elfog a borzongás, ha csak rágondolok. Kész szerencse, hogy felépült ebből a szörnyű balesetből"

– mondta az 'ÉdesKettes' – ben Sipos Peti.

A beszélgetés itt érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.