Majdnem kibuggyantak a horvát szurkoló mellei: a lelátón izgulta végig az elődöntőt

focivébé mellek Horvátország Ivana Knöll Argentína elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véghajrájába ért az idei focivébé. Az első elődöntőben Horvátország és Argentína csapott össze, ám nem sikerült a bravúr Magyarország déli szomszédjának, és kikaptak Messi válogatottjától.

A helyszínről szorított a horvát nemzeti csapat sikeréért a világbajnokság legdögösebb szurkolójának kikiáltott modell, Ivana Knöll is. A fiatal hölgy nem első alkalommal hívta fel magára a figyelmet extrém öltözékével. A helyi szabályok értelmében a nőknek a vállukat, keblüket és lábukat is takaró ruhában kellene megjelenniük, ám Ivana nem tesz eleget ennek a kérésnek.

A horvát-argentín meccsen szokásához híven piros-fehér kockás ruhában jelent meg, és ezúttal is majdnem kibuggyantak a keblei.

A világbajnokság második elődöntőjét Franciaország és Marokkó játssza, erre december 14-én este kerül sor. A vesztes Horvátországgal küzd majd meg a harmadik helyért, a győztes pedig Argentínával találkozik a december 18-ai döntőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.