Négy felnőttfilmes Oscar, 23 év a kamera mögött, majd mellőzöttség - a kontrollálatlan evésbe majdnem belehalt az ex-pornós

Forrás: Origo -
rendező Kovács István pornófilm producer elhízás egészség túlsúly Kovi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felnőttfilmek világának átalakulása nem tett jót a rendező-producer karrierjének, amit lelkileg nagyon rosszul viselt, az evésbe menekült, és ennek majdnem rossz vége lett. 

Több mint 200 kilóra hízott meg Kovács István a kontrollálatlan evéstől: ahogy meséli, akkoriban már csak szuszogott, lihegett és izzadt. Érezte, hogyha nem tesz semmit, az az élete végét jelentheti.

Kovács István, Kovi Forrás: Origo

Mára 95 kilótól szabadult meg, amit a felesége kitartó szeretetének is köszönhet. Kovi és Magdi 42 éve él házasságban: az asszony csak annyit kért annak idején, amikor férje a pornóipart válassztotta, hogy ne adjon okot a féltékenységre. A rendező ezt mindig be is tartotta.

Nála a casting beszélgetéssel kezdődött, és fontos volt az igényes megjelenés mellett a kulturált viselkedés is, és soha egyetlen lánnyal sem volt köztük több munkakapcsolatnál.

A négy pornó-Oscarral és egy életművéért kapott pornó-Oscarral is díjazott 66 éves producer a Tényeknek őszintén vallott arról is, hogy amikor karrierje kettétört, az öngyilkosságon is elgondolkodott.

A pornókirály jelenleg életmód-tanácsadóként dolgozik, és közreműködik egy róla szóló film elkészítésében is. Hogy szeretne-e még pornófilmet rendezni?

"Jó kérdés. Soha ne mondd, hogy soha" - válaszolta Kovács István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.