Kifakadt Tatár Csilla: veszélybe került egy családtagja a sztárok új fogyasztóhóbortja miatt

Forrás: Instagram -
injekció Ozempic fogyás Saxenda Tatár Csilla cukorbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű elérni, és aztán megtartani az álomalakot, de kitartással, edzéssel és persze helyes étrenddel beérik a munka gyümölcse. Sokan azonban azonnali eredményt akarnak és ehhez bármit képesek felhasználni.

Évtizedek óta hódítanak a különféle fogyasztószerek, legyenek azok has- vagy vízhajtó teák, porok, gyógyszerek vagy éppenséggel durva megvonással járó étrendek és kúrák. Ezek gyors változást ígérnek, de szinte mindegyik káros a szervezet számára. Az egyik legújabb "csodaszer" viszont nemcsak azoknak árt, akik használják, hanem azoknak is, akik nem tudják beszerezni.

A Metropol írta január elején, hogy egyre többen fogynak a cukorbetegek számára kifejlesztett gyógyszerrel, mely képes beindítani a fogyást. A vényköteles injekciókat egyre többen írattatják fel maguknak és mivel hirtelen megugrott az eladások számra, országszerte hiánycikké vált a létfontosságú gyógyszer.

– kezdi posztját Tatár Csilla.

Tatár Csilla Forrás: Instagram

"Tényleg fantasztikusan működik. Mellékhatásként a cukorbetegek fogyni is szoktak tőle, ami önmagában sokat segít a 2-es típusú diabétesszel küzdőknek. Ezt az injekciót felfedezték maguknak azok az idióták, akik ezzel fogynak 9 kilóról 3-ra kb. (Vagyis tök egészséges, de testképzavaros emberek, leginkább nők.) Ők aztán megtalálják a kiskaput, hogy felírathassák maguknak a szert. (Bravó, kedves orvosok, akik ilyet csinálnak!) Persze aztán a kommunikáció az, hogy életmódváltás, mindfullness... blabla, meg edzés van a fantasztikus átalakulás mögött."

– zárta dühös hangvételű Instagram-történetét a műsorvezető, melyet a Bors idézett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.