Elveszítheti bal kezét a népszerű magyar színész, Baranyi László

Forrás: József Attila Színház -
betegség diagnózis Família Kft. kéz Baranyi László egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben sorozatos megbetegedésekkel küzd a Família Kft. egykori sztárja, a népszerű magyar színművész, Baranyi László. A rajongók által csak Laci bácsinak hívott művész most arra készül, hogy teljes körű vizsgálatnak veti alá magát, hogy kiderüljön, mi a baja.

Baranyi Lászlót két éve megtámadta a koronavírus, akkor nagyon legyengült, rengeteget fogyott és gyakorlatilag újra kellett tanulnia járni. Ezt követően, mikor éppen forgatásra igyekezett megbotlott, elesett és betörte a fejét, bal vállán és karján pedig zúzódásokat szenvedett. A pechszériának azonban nem lett vége, ugyanis karácsony előtt ismét elesett, és influenzával is megküzdött.

– mondta a Borsnak Baranyi László, akit gyakran kínoz a szédülés, ezért feleségével együtt teljes kivizsgálásnak vetik alá magukat.

Forrás: József Attila Színház

– mesélte Laci bácsi, aki állapota miatt egy filmszerepet is kénytelen volt visszaadni, pedig úgy tervezte, azzal búcsúzik el végleg a pályától és a mozivászontól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.