Vajna Tímea a vetélése után ismét kisbabáért küzd: szorítanak érte a rajongói

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi vetélés beavatkozás Vajna Tímea petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna özvegye régóta vágyik arra, hogy anyuka lehessen, és erre az elmúlt hónapokban nagyon jó esélyei voltak. Az élet azonban nem várt fordulatot vett: Tímea elvetélt.

Nehéz időszakon van túl Vajna Tímea: régóta köztudott, hogy több egészségügyi problémával is küzd, tavaly novemberben elvesztette szeretett kutyáját, a kapcsolata sem úgy alakult vőlegényével, ahogy szerette volna, az év végén pedig betörtek az otthonába. Mindez talán együttesen is hozzájárult ahhoz, hogy nem sikerült megtartania kisbabáját és elvetélt.

Vajna Tímea Forrás: Instagram/timeavajna

Vajna Tímea azonban nem adja fel az álmát, hogy anyuka lehessen és nemrég a Blikk vette észre, hogy a híresség saját Instagram-oldalán tette közzé, miszerint újabb orvosi beavatkozásnak veti alá magát. A lap arról ír, hogy a petesejt- leszívás manapság rutinműtének számít, de altatásban végzik.

"Egy tű segítségével a petefészekben található tüszőket szúrják meg, így szívva le a petesejteket, amiket aztán inkubátorba helyeznek. A műtét után szigorú pihenésre és persze türelemre van szükség: akár hetekbe is telhet, míg kiderül, hogy sikeres volt-e a megtermékenyítés" – írja a portál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.