Ed Sheeran halálról, betegségről, gyászról, depresszióról, függőségről énekel hamarosan megjelenő új albumán

Forrás: Getty Images/JM Enternational/John Marshall -
depresszió album gyász daganat világsztár alkohol függőség várandósság Ed Sheeran énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32. születésnapja felé közeledő énekesnek májusban jelenik meg az új albuma, melyben az elmúlt időszakban átélt tragédiákat és traumákat dolgozza fel. Sheerant, aki korábban rendszeresen fogyasztott alkoholos italokat, felesége ébresztette rá, hogy le kell állnia. 

Az új lemezen élete legsötétebb időszakát énekli meg a sztár, akinek 2022-ben egy hónapon belül két traumát is fel kellett dolgoznia: várandós feleségénél daganatot találtak, amit a szülésig nem kezelhettek,és meghalt a legjobb barátja.

Ed Sheeran és felesége, Cherry Seaborn Forrás: Getty Images/JM Enternational/John Marshall

Ed Sheeran a Rolling Stone magazinnak mesélt arról, hogy barátja, Jamal Edwards 2020-ban kokainhasználat miatt kialakult szívritmuszavar miatt hunyt el, s ez volt az a pillanat, amikor úgy érezte, soha többé nem szabad szerekhez nyúlnia, mert az tiszteletlenség lenne halott barátjával szemben.

Korábban az énekes rendszeresen fogyasztott tömény szeszes italokat is, melyekről akkor szokott le, amikor várandós felesége, Cherry Seaborn két hónappal Lyra lányuk születése előtt feltette neki a nagy kérdést:

„Ha elfolyik a magzatvizem, tényleg azt akarod, hogy valaki más vigyen be a kórházba?"

Ezzel kapcsolatban az interjúban azt mesélte: „Azt mondtam: Nem, valójában nem. Soha nem akarok dühös lenni a gyerekemre. Meginni pár sört, az egy dolog. De egy üveg vodka már más. Ekkor jött a felismerés: a harmincas éveimhez közel járok. Felnőttem. Buliztam, átéltem ezt az élményt, legyen elég ennyi. Imádom a vörösbort és a sört. Nem ismerek olyan öreg rockert, aki ne alkoholista vagy antialkoholista lenne, de én egyik csapathoz sem akarok tartozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.