Őszig biztosan nem lép színpadra Benedek Miklós: ilyen állapotban van most a színművész

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség Benedek Miklós kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 11. óta minden előadását lemondta Benedek Miklós. A színművész betegsége miatt kényszerült erre és úgy tűnik, hogy őszig már biztosan nem láthatjuk színpadon. 

Az év elején még úgy tűnt, hogy Benedek Miklós jobban van és nemsokára visszatér a színpadra.

"Tudom, hogy hozzám képest sok előadás elmaradt, de igen, februárban már ott leszek. Csoda, hogy feltűnt, hogy nem vagyok. Már jól vagyok, köszönöm szépen, nemsokára hazamehetek"

- nyilatkozta korábban a színművész, ám most mégis úgy tűnik, hogy őszig nem láthatjuk színpadon.

Benedek Miklós és Szabó Éva Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nemrég volt egy nagyobb szív- és tüdővizsgálatom, egy hét múlva kell visszamennem kontrollra. Az egyik nap jó, a másik rossz, ez már csak így van ebben a korban. A vízhajtó szedése eléggé megvisel, tizenöt kilogramm ment le rólam, ez szinte mind víz volt, és most nagyon vigyáznom kell, nehogy visszajöjjön, mert az az orvosaim szerint veszélyes lehet. Kímélni kell hát magam, úgyhogy itthon tevékenykedek most leginkább"

- mesélte a Blikknek Benedek Miklós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.