Béres Anett túl van a nehezén: kivették a gerincét tartó csavarokat

Forrás: Instagram/Béres Anett -
Béres Anett műtét csavar teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Anett újabb műtéten esett át: kivették a gerincét tartó csavarokat a testéből.

"Amikor ez az egész baleset történt, akkor valójában fel sem fogtam, mennyire súlyos" - mondta Béres Anett, akinek 8 hónap után kivették testéből a gerincét tartó csavarokat. "Egy dolgora tudtam csak koncentrálni, hogy életben vagyok és megmentették a gerincemet" - folytatta. Teaszánszos ügyében két gyanúsítottat is kihallgattak. 8 hónap telt el azóta, és bár az orvosok elinte nem kecsegtették jó hírekkel, a gyógyulása felgyorsult.

Béres Anett gyógyulása felgyorsult Forrás: Instagram/Béres Anett

"Nem gondoltam volna, hogy nem telik el egy egész év, és majdnem jól leszek" - mondta a Fókusznak Anett, aki mindent megtett a gyógyulásért. "Meggyógyult a csigolyám, visszacsontosodott. Azt mondta az orvos, nem tud ennél jobban összeforrni" - mondta a Fókusznak Anett. Orvosa azonban alapos volt, a legkülönfélébb vizsgálatokat is elvégezte, hogy biztosra menjen. Anett most úgy érzi, túl van a nehezén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.