Martina Navratilova teniszezőnő torokrák gyógyulás
A világhírű teniszező, Martina Navratilova a Twitteren közölte a jó hírt: meggyógyult. A sportoló nem először nézett szembe a rákkal. 

Martina Navratilova idén januárban jelentette be, hogy torokrákja van, és azonnal el is kezdte a kezeléseket. Márciusban arról írt, hogy túl van a nehezén, és nagy eséllyel teljesen fel fog épülni betegségéből. Két nappal ezelőtt pedig teljes gyógyulásáról adott hírt a Twitteren.

"A Sloan Ketteringen töltött, vizsgálatokkal teli nap után után kijelenthetem, teljesen meggyógyultam! Köszönöm minden orvosnak, nővérnek, proton- és sugármágusnak stb. - micsoda megkönnyebbülés" - írta a közösségi oldalon a 66 éves sportoló, aki korábban egy alkalommal már megküzdött a rákkal. Akkor a mellében találtak rosszindulatú daganatot. A betegséggel, ahogy most, akkor is sikeresen megküzdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.