Sokkoló lesifotók után 12 lépéses programmal józanodott a gyönyörű, alkoholfüggő színésznő

Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey -
alkoholfüggőség depresszió józanság Cara Delevingne alkohol
Cara Delevingne-ről még tavaly ősszel jelentek meg azok a fotók, melyeken teljesen szétcsúszva, cipő nélkül volt látható egy reptéren. A felvételek hozzá is eljutottak, teljesen ledöbbent a látványtól: akkor döntött úgy, bevonul egy rehabra és leteszi az alkoholt. A színésznő 12 lépéses programon vett részt, és azóta sem nyúlt alkoholhoz. 

Sok sztárral ellentétben Cara nem haragudott a lesifotósra, sőt, később azt nyilatkozta, hálás neki, hogy akaratlanul is szembesítette azzal, hogy a vesztébe rohan.

"A józanságban találtam meg az abszolút szabadságot" - idézi Delevingne-t a Huffington Post. Hozzátette, sokáig mankónak használta az alkoholt, ami végül teljesen uralta az életét.

A színésznő arról is beszélt, hogy a 12 lépéses program felbecsülhetetlen értékű, mellette légzés- és művészetterápiára és jógára jár.

Cara Delevingne a józan életben találta meg a szabadságot. Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey

A 30 éves Delevingne először 15 évesen tapasztalta magán a depresszió jeleit, miután megtudta, hogy bipoláris édesanyja heroinfüggő . 2009-ben abbahagyta az iskolát, hogy modellkedni kezdjen. Ekkor már napi szinten fogyasztott alkoholt. "Folyamatosan az járt a fejemben, hogy nem vagyok elég jó. Látszatra magabiztos voltam, de a lelkem mélyén egészen más volt bennem" - emlékezett vissza.

Cara Delevingne most úgy érzi, végre az élet minden pillanatát értékelni tudja: idén először józanul vett részt a Glastonbury Fesztiválon, és újra forgatni is kezdett. "Végre úgy érzem, teljesen önmagam lehetek" - vallotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.