"A testem a templomom" - Gisele Bündchen elmondja, hogyan szokott le az alkoholról és a dohányzásról

Gisele Bündchen Instagram -
Giselle Bündchen életmódváltás alkohol egészség cigaretta
A szupermodell, Gisele Bündchen az egészsége érdekében két évvel ezelőtt felhagyott az alkohollal és a cigarettával is. Azóta minden nap meditál.

Káros szenvedélyeit elhagyva a természetes gyógymódok felé fordult a 43 éves, egykori szupermodell, aki saját elmondása szerint jobban érzi magát, mint tinédzserkorában vagy a húszas éveiben. Minden nap sportol és meditál, és hálás a testének.

Gisele Bündchen két éve nagyon odafigyel az egészséges életmódra Gisele Bündchen Instagram

Bündchen elmondta, hogy fiatalabb korában szorongással és depresszióval küzdött. A dohányzás, a kávé- és alkoholfogyasztás és egyebek mmiatt a mentális egészsége szenvedett kárt.

A húszas éveim elején súlyos pánikrohamaim voltak és depressziós lettem" – emlékezett vissza a modell. „Amikor tinédzser vagy, majd a 20-as éveidben is azt gondolod, hogy neked semmi sem ártat, bármit megtehetsz, hiszen szuperhős vagy. Hát nem annyira. A tested tudatja veled" – magyarzta a magazinnak Gisele.

Így hát Bündchen életmódot váltott, elkezdett gyógynövényeket fogyasztani, megváltoztatta az étrendjét, meditál és légzőgyakorlatokat végez, többek között.

Az életem teljesen megváltozott. Olyan volt, mint egy újjászületés

„Ez egy folyamat. Le kellett cserélnem a káros szokásaimat, olyanokra, amelyek új életet adtak nekem. Ahelyett, hogy két cigarettával és egy tejszínhabos mokkás frappuccinóval ébrednék fel, elmegyek kocogni, majd visszatérve egy órát jógázom és légzőgyakorlatokat végzek. Az egész életem megváltozott."

Gisele azt is elmondta, hogy a változtatásokra nem egy hosszú elvégzendő feladatlistaként tekint, hanem a jólléte eszközeként gondol rá.

Minden eszköz a kezemben van ahhoz, hogy önmagam legjobb verziója legyek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.