23 kontaktlencse ragadt a nő szemébe: az orvos, aki eltávolította sosem látott még ehhez foghatót - Videó

szemész vizsgálat kontaktlencse szemfájdalom látás
23 darab kontaktlencsét távolított el Dr. Katerina Kurteeva egy szemfájdalomra és homályos látásra panaszkodó páciense szeméből. A megdöbbentő esetről videó is készült, az orvos szerint a nő elveszíthette volna a látását is. A felvételt edukatív céllal tették közzé a közösségi médiában. 

Az orvos leszögezte, páciense nagyon szerencsés, hogy nem vakult meg.

A kontaktlencsék eltávolításáról készült felvétel a közösségi médiában is vírusvideóként terjedt, többen feltették a kérdést, vajon miért tette ezt a nő.

Voltak, akiknek tippjük sem volt, de akadt, aki úgy vélte, hogy a szerencsétlenül járt nő úgy gondolhatta, elvesztette a lencséjét, pedig csak esténként elfelejtette kivenni, reggel újat tett be és így került egyre több és több a szemébe.

Dr. Kurteeva elmondta, nagyon hasznos, hogy elkészülhetett ez a videó, ami talán felhívja az emberek figyelmét arra, hogy minden este vegyék ki a kontaktlencséjüket. Mert ugyan páciense története happy enddel végződött, pórul is járhatott volna.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.