A férfinátha nem városi legenda, tudományos magyarázat van rá

Forrás: Shutterstock -
láz tüsszögés gyógyszer férfi nátha
Tüsszögés, torokfájás, köhögés... A nők többsége, ha ezeket tapasztalja, többnyire maximum megjegyzi, hogy nincs túl jó formában, és teszi tovább a dolgát. Ám ha ez egy férfival történik, szinte azonnal ágynak esik, és olyan hatalmas, szomorú kutya szemekkel néz ránk, nyögések és sóhajok közepette, hogy a teáját és a gyógyszerét is az ágyba visszük neki. A férfinátha évek óta viccek és mémek tárgya, ám kiderült, hogy tudományos magyarázata is van annak, hogy a pasik valóban úgy érzik, belepusztulnak egy kis hőemelkedésbe is. 
Valóságos rémálom, ha egy pasi beteg Forrás: Shutterstock

És íme a magyarázat: mivel a nőknek magasabb az ösztrogén- és progeszteronszintjük, valamint alacsonyabb tesztoszteronszintjük, erősebb az immunrendszerük. A magas tesztoszteronszint elnyomja azt.

Az immunerősítő vitaminokkal teli élelmiszerek közé tartozik az áfonya, a vízitorma, a kelkáposzta, a cékla, a fokhagyma és a gyömbér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.