Daganatot találtak Ozzy Osbourne gerincén: megnyomorította a műtét

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
Black Sabbath daganat Ozzy Osbourne gerincműtét egyensúlyközpont
A Black Sabbath 74 éves legendája az elmúlt években több gerincműtéten esett át. Most kiderült, hogy az utolsó, szám szerint a negyedik operációjánál daganatot távolítottak el a gerincéből.

Ozzy Osbourne-ról az utóbbi években több olyan fotó látott napvilágot ahol vagy kerekes székben ül, vagy mások segítenek neki közlekedni. Korábban arról beszélt, hogy nem tudják többször megműteni a hátát, most pedig kiderült, a második gerincműtéte, amire egy esés miatt került sor, nagyon rosszul sikerült, később pedig daganatot távolítottak el az egyik csigolyájáról.

Ozzy elmondta, hogy a negyedik, daganateltávolító műtétnél az egyensúlyközpontja is megsérült, ami az élő fellépéseinek a végét is jelentheti, ugyanis tolószékben nem akar színpadon szerepelni.

Négy gerincműtéte volt Ozzy Osbourne-nak, a legutóbb daganatot távolítottak el a csigolyájáról Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

A zenész retteg a demenciától is, úgy véli, ha annyira leromlana az állapota, az eutanáziát választaná. Ugyanígy vélekedik felesége is, aki 2007-ben veszítette el édesapját, aki Alzheimer-kórban szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.