Három év után először mutatkozott a nyilvánosság előtt a nagybeteg Céline Dion

hokimeccs Céline Dion Claudette Dion Montreal Canadiens merevember
Céline Dion tavaly decemberben videóüzenetben árulta el rajongóinak, hogy merevember-szindrómában (SPS), vagy más néven Moersch-Woltmann szindrómában szenved. A betegség miatt visszamondta az összes koncertjét 2024 tavaszáig. Most azonban hosszú idő után megmutatta magát a nyilvánosságnak.

Céline Dion a minap fiaival a Las Vegas-i hokimeccsen jelent meg, ahol szülővárosának a csapata, a Montreal Canadiens küzdött meg a Vegas Golden Knights csapatával.

Az énekesnő még közös fotót is néhány rajongójával és a csapat alelnökével is kamerák elé állt egy kép erejéig. Chantal Machabee a fotót megosztotta a közösségi oldalán, és arról írt, mennyire boldoggá tette őket az énekesnő látogatása.

A fotóhoz rajongói kommentek is érkeztek, amelyek szerint az 55 éves énekesnő csodálatosan néz ki.

Merevember-szindróma

Csak az utóbbi években fedezték fel, pontosabban csak az utóbbi években diagnosztizálták és különítették el, egységes kórképként kezelve az úgy nevezett merevember-szindrómát.
Az SPS egy rendkívül ritka idegrendszeri rendellenesség, ami különösen megkeseríti a benne szenvedők életét. Ők ugyanis olyan ingerekre adnak idegrendszeri, és ezen keresztül izomválaszokat, amelyek mások számára természetesnek számítanak. Így például fény-, vagy zajhatásokra, érintésekre és a stresszre. Ezek hatására izomgörcsök indulnak el náluk, és ezek rendszeres ismétlődése miatt végül a végtagjaikat és a törzsüket folyamatos izommerevség jellemzi. A betegségről bővebben itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.