Kórházba került Oszter Sándor özvegye: "A kutyák szétharapták a kezeimet..."

Forrás: Facebook -
Failoni Donatella kórház Oszter Sándor kutyaharapás
Failoni Donatella mindenkit nagyon megrémített, amikor a közösségi oldaláre feltölött egy fotót az alkarjáról. Először nem magyarázta meg mi történt, később írta csak meg ismerőseinek, hogy kutyák harapták meg.

„Kutyák szétharapták a kezeimet és meg kellett operálni. Most jöttem a váci kórházból, ahol közel egy hétig feküdtem. Kitűnő orvosok és kevés kivétellel nagyszerű ápolók. Borkó főorvos úr műtött, aki egy fantasztikus orvos" — hálálkodott posztjában a zongoraművész.

Oszter Alexandra és édesanyja, Failoni Donatella Forrás: Facebook

Kiderült, hogy Donatella sérüléseit a saját kutyája és a lányáé, Alexandráé okozták, amikor összeverekedtek, az asszony szét akarta őket választani.

„Akkor elmondom, hogy is volt. A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva" - öntött tiszta vizet a pohárba Oszter Sándor özvegye.

Férje halála után Donatella nagyon nehéz hónapokat élt át, sokan aggódtak érte. Tavaly év végén úgy tűnt, elhagyta minden életkedve. Most azonban azt mondta a Borsnak, hogy jól érzi magát, lelkesen készül a karácsonyra, a szentestét nála tölti a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.