Kiderült, milyen rákkal küzdhet III. Károly király

III. Károly király
Forrás: MTI/Kátai Edit - MTI/Kátai Edit
diagnózis rák III. Károly király
Amióta kiderült III. Károly király diagnózisa, azóta azt találgatják az emberek, hogy milyen típusú rákkal is küzd az uralkodó. Erről nem közölt hivatalos információt a palota, de mostanra ez is kiderült.

III. Károly király diagnózisa sokakat aggodalommal töltött el, főleg azért, mert pontosan tudni, hogy a palota nem kommunikál olyasmit, ami nem komoly. Ami fokozta a rémületet az az, hogy Harry herceg a hír hallatán azonnal repülőre ült. Ugyan arról nem adtak hírt, hogy Károly milyen típusú rákkal küzd az kiderült, hogy nem a prosztatájával van gondja. Ami viszont valószínű, hogy annak a területnek a vizsgálata során derült fény a problémára. 

Egy szakértő véleménye szerint a király korai húgyhólyagrákban szenvedhet, ez ugyanis az egyik legelterjedtebb ráktípus a 70 év feletti férfiak körében - írja a Ripost. Ezt kemoterápiával, vagy súlyosabb esetben sugárterápiával kezelik. A hírek szerint Károly már megkapta az első kezelést és ugyan a körülmények ellenére jó a hangulata, az zavarja, hogy nem tud megjelenni nyilvános eseményeken, így pedig több feladat hárul a családjára.

Ők lépnek Károly helyébe, ha az uralkodó nem tudja ellátni a feladatait

Ha az uralkodó nem tud hivatali ügyekben eljárni, az államtanácsosok veszik át a feladatait. De kik tölthetik be ezt a szerepkört? A Buckingham-palota hétfőn este adott ki közleményt arról, hogy III. Károlynál rákot diagnosztizáltak. Az uralkodó kezelését megkezdték, de kérdéses, hogy el tudja-e látni a feladatait, ezért vált aktuálissá a kérdés: ki lép majd a helyébe?
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.