Nagy a baj: Harry herceg édesapja betegsége hírére azonnal repülőre szállt

Harry herceg
Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency - Anadolu Agency via AFP
aggodalom Vilmos herceg III. Károly rák Harry herceg
Szakértők szerint súlyos lehet III. Károly állapota, ha fia azonnal útnak indult.

Ahogy megírtuk, a Buckingham-palota hétfőn este közleményt adott ki, amelyben az áll, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak. Az utalkodó már elkezdte a kezeléseket és bizakodik a gyógyulásában. 

A Daily Mail arról ír, hogy III. Károly már a közlemény kiadása előtt telefonon felhívta fiait, Vilmost és Harryt, hogy ő maga mondja el nekik, hogy beteg. Lapinformációk szerint Harry herceg amint megtudta a lesújtó hírt, Montecitóban repülőre szállt, hogy meglátogassa édesapját Londonban. Királyi szakértők szerint az, hogy Harry azonnal Nagy-Britanniába repült „a király állapotának súlyosságát jelzi”. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Meghan és a gyerekek is Harryvel tartottak-e.

A BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond azt nyilatkozta, most, III. Károly betegsége elhozhatja a békét apa és fia között. 

Károly király, III. Károly, Harry Herceg, VIlmos herceg
III. Károly a közlemény kiadása előtt maga mondta el fiainak a diagnózist. 
Forrás: Forrás: AFP/John Stillwell

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.