merev ember szindróma betegség dokumentumfilm Céline Dion
Az világsztár évek óta merevember-szindrómával küzd. Céline Dion elmondta, nem csak a mozgással, a hangjával is gondjai vannak.

A Today műsorvezetőjének, Hoda Kotbnak beszélt az énekesnő a betegségéről. Céline Dion elárulta, jelenleg jobban van, korábban életveszélyes állapotban volt, a szerettei nagyon aggódtak érte és ő maga is azt hitte, meg fog halni.  

Céline Dion
Céline Dion dokumentumfilmjének előzetese sokkolta az énekesnő rajongóit
Forrás: YouTube/Prime Video

Céline Dion élete értelme az éneklés

Céline Dion 2022-ben mondta el, hogy súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. A merevember-szindróma pedig az élete minden területére hatással van. "Sajnos ezek a görcsök a mindennapi életem minden területét nehezítik, és nem csak a járást, például a hangszálaimat sem tudom úgy működtetni, mit korábban" – mondta.  "Pedig én csak énekelni tudok. Ez az, amit egész életemben csináltam. És ezt szeretem a legjobban csinálni" - tette hozzá. 

Céline Dion nem tudja, hogy valaha közönség elé tud-e majd állni: hiányoznak neki a fellépések, a mozgás, az éneklés, tehát minden, ami korábban az élete része volt. 

Dokumentumfilm készül az életéről

Céline Dion életéről és a betegséggel való harcáról dokumentumfilm készül, aminek már ki is jött az előzetese, amit a rajongói megkönnyeztek.  "Hiányoznak az emberek. Ha nem tudok futni, akkor sétálok. Ha nem tudok járni, kúszni fogok" - mondta szívszorító vallomásában. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.