Katalin hercegnéről szomorú hírek láttak napvilágot: súlyosabb lehet a baja, mint Károlynak

Katalin, Katalin hercegné
JLPPA / Bestimage/Kate Middleton -
betegség katalin hercegné rák
Egy darabig még biztosan nem láthatjuk nyilvánosan szerepelni. A hírek szerint Katalin hercegné az év hátralévő részében nem tér vissza feladataihoz.

A hírek szerint Katalin hercegné egyelőre nem tér még vissza a  hivatalos feladatai ellátásához. Csak arra koncentrál, hogy felépüljön betegségéből. Azt sem tartják kizártnak, hogy újabb videóüzenetben számol majd be állapotáról.

katalin hercegné
Katalin hercegné még sokáig nem tér vissza feladataihoz
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Lehet, hogy Katalin hercegné az év hátralévő részében sem tér vissza

"Senki nem akar nyomást helyezni Katalinra. Az egyetlen dolog, ami jelenleg számít, hogy ő jobban legyen" - mondta egy királyi szakértő. A hercegné "valószínűleg nem fog megjelenni a nyilvánosság előtt az év hátralévő részében" - árulta el egy bennfentes, aki azt is elmondta, hogy Katalin hercegné körül mindig ott vannak a barátai és a családja. 

A walesi hercegné még márciusban osztotta meg a diagnózist - kifejtve, hogy egy 2024 januárjában elvégzett sikeres hasi műtét után az orvosok rákot diagnosztizáltak nála. III. Károly király nagyjából ugyanabban az időben esett át műtéten, és mint ismert, nála is rákot diagnosztizáltak. Az uralkodó azonban már visszatért hivatalos feladataihoz, ami azt is jelentheti, hogy Katalinnak vagy súlyosabb a betegsége, vagy nehezebben viseli a kezeléseket. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.