Harry herceg bepróbálkozott Katalin hercegnénél: így reagált a közeledésére

Harry herceg
Nortfoto - ZUMAPRESS.com
Bátor katalin hercegné kapcsolat Harry herceg
Ugyan a herceg már rég kilépett a királyi családból, ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozna kapcsolatot teremteni. Harry herceg felkereste Katalint, de nem azt a reakciót kapta, amit várt.

Harry herceg már nem áll közel a királyi család tagjaihoz, de egy királyi szakértő állítása szerint felkereste Katalin hercegnét, hogy megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatukat.

Meghan Markle, Harry herceg
Harry herceg felkereste Katalin hercegnét
Forrás: Getty Images

Harry herceg felkereste Katalin hercegnét

A tékozló herceg kapcsolata azután szakadt meg a családjával, hogy ő és felesége, Meghan Markle úgy döntöttek, nem akarnak tovább a királyi család tagjai lenni, és hivatalos feladatokat ellátni. Ennek ellenére azért nemrég tettek egy látogatást Nigériában, ahol pont úgy viselkedtek, mintha még mindig a palota kötelékében lennének, amivel alaposan fel is dühítették Vilmost herceget és Károly királyt is. Lépéseik és döntéseik folyamatosan mélyítik a kilépésükkor keletkezett szakadékot, de úgy tűnik, hogy Harry próbál hidakat építeni, ha már az összeset felégette maga mögött... 

A királyi szakértő, Tom Quinn szerin Katalin hercegnétől vár segítséget ebben. "Mióta elhagyta az Egyesült Királyságot, Harry valóban kapcsolatba lépett legalább egy királyi családdal: Katalinnal. 

Harry Katalinban látja a kulcsot ahhoz, hogy rendbe hozza a kapcsolatát a bátyjával, Vilmos herceggel, 

akit állítólag nagyon felzaklattak azok a támadások, amelyeket a királyi család ellen intézett Harry és Meghan. 

"Mivel a saját egészségügyi problémáival küzd, nem áll szándékában béketeremtőt játszani" - mondta a szakértő arról, hogyan is fogadta Katalin Harry herceg közeledését. Mint ismert, Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy tervezett hasi műtétje közben rákot diagnosztizáltak nála. Azóta visszavonult a hivatalos feladataitól és a felépülésére koncentrál.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.