Kate Beckinsale beszólt azoknak, akik túl soványnak tartják: "Próbálok túlélni"

amfAR Gala At The 80th Venice Film Festival, Kate Beckinsale
IPA MilestoneMedia/PA Images/Venice, 80th Venice Film Festival 2023 - PA Images
testalkat kritika Kate Beckinsale sovány
A színésznő heteig tartó kórházi kezelés után újra munkába állhatott, de az öröme nem tartott sokáig. Kate Beckinsale a kritikusok céltáblája lett, de nem hagyta magát: visszaszólt nekik.

"Mi történt veled? Régen gyönyörű voltál" - olvasható az egyik komment az 50 éves Kate Beckinsale legutóbbi videója alatt, ami az Instagramon látható. A legtöbb hozzászóló a színésznő alakját kritizálja: túl soványnak tartják. A színésznő pedig úgy döntött, nem hagyja szó nélkül ezeket az aggódónak álcázott beszólásokat.

2024 Golden Globe - Kate Beckinsale beszólt a kritizálóknak
Kate Beckinsale beszólt a kritizálóknak
Forrás: Represented by ZUMA Press, Inc.

Kate Beckinsale beolvasott a kritizálóinak

Hetekig tartó kórházi kezelés után a színésznő visszatérhetett a munkájához, ennek örömére közzé is tett egy videót az előkészületekről Instagramon. Az örömből azonban gyorsan keserűség lett, ugyanis a hozzászólók egyre csak azt kérdezgették tőle, hogy miért ilyen sovány. "Kérlek egyél valamit" - írta egyikük. "Szerintem túl sokat fogytál" - szólt egy másik komment. Kate Beckinsale pedig úgy döntött, nem hagyja magát.

"Az, hogy mit gondolnak a külsőmről és arról, hogy hogyan kellene kinéznem, az életem és a családom körülményeitől függetlenül nem fontos" - írta, de azért megosztotta az elmúlt időszak küzdelmeit. A színésznő januárban veszítette el mostohaapját, Roy Battersbyt rövid betegség után, valamint sokáig volt kórházban. "Hat hetet töltöttem kórházban, mert vért hánytam, amit az egész éves stressz okozott. Lyukat tépett a nyelőcsövem és a gyomrom közé" - írta.

"Próbálom túlélni az elviselhetetlennek tűnő veszteségeket, az újraébredt PTSD-t, ami abból ered, hogy nagyon fiatal gyerekként egyedül fedeztem fel apám holttestét az éjszakában, és dolgozom, hogy eltartsam a családomat, amely megmaradt."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.