Jelentéktelen fiatal nőből plasztikhercegnő lett - Fotókon akkor és most Donatella Versace

2012.07.21. 21:46

Donatella Versace mára úgy eltorzította magát, hogy ha a bátyja, Gianni élne, egészen biztosan nem ismerne rá. Pedig fiatalon mennyire másként festett!

Az ötvenhét éves Donatella lett a Versace cég kreatív igazgatója bátyja 1997-es meggyilkolása után. Donatellával ekkor szaladt el a ló. Minél jobban belefolyt a divat és a szépség világába, annál több plasztikai műtétet csináltatott magán. Az egykor a divatot csak hobbinak tartó asszony ugyan nagyon fontos személy ma a szakmában, külseje azonban mégis félelmetes és kicsit sem divatos. Hatalmasra felfújt ajkak, tükörsima, mimikák nélküli arc, óriási, rikítóan szőke póthaj és feszülős ruhadarabok - ez lett Donatellából 2012-re.

Wikipedia, AFP
Kattints a képre a galériáért!

Harminchat évesen is szívdöglesztő a magyar sportolóhttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-kasas-tamas.html A nők kedvencéből nevetséges figura lett David Hasselhoffhttp://www.life.hu/life/galeria/20120716-fotokon-akkor-es-most-david-hasselhoff.html Nem tudta megállítani az időt Harrison Ford - Fotókon akkor és most a 70 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120710-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford.html
Donatella Versacedivattervezőplasztikai beavatkozásFotókon akkor és most