55 évesen is gyönyörű Sharon Stone

2013.03.09. 12:27

Sharon Stone a napokban tölti be az 55. életévét.

Nem sok nőről mondható el, Sharon Stone esetében azonban igaz az állítás: egyszerre szép és okos is. A közismerten magas IQ-val rendelkező sztár munkáscsaládba született, édesanyja azonban nem szerette volna, ha az ő példáját követi. Az asszony mindenképp értelmiségi pályára szánta a lányát. Sharon mindössze 15 éves volt, amikor egy ösztöndíj elnyerésével egyetemre mehetett, nem sokkal később pedig megnyerte a Miss Pennsylvania szépségversenyt is. A pályáját modellként kezdő színésznő első szerepét Woody Allennek köszönhette, az igazi áttörést azonban az Elemi ösztön hozta el számára, amely nemcsak a Golden Globe-díjig, hanem a szexszimbólum státuszig repítette a szőkeséget. Sharon túl az ötvenen sem panaszkodhat: még mindig pompásan néz ki.

Forrás: AFP
Kattints a képre és nézegess szexi képeket Sharonról! (18+)

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!
Kislánynak is gyönyörű volt Bar Refaelihttp://www.life.hu/life/galeria/20130306-fotokon-akkor-es-most-bar-refaeli-modell-gyermekkori-fotoi.html Az átalakulás művésze, Michelle Williamshttp://www.life.hu/life/galeria/20130304-michelle-williams-szineszno-egy-divatmagazin-kepein.html Íme, a megújult Muri Enikőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130305-muri-eniko-enekesnot-az-xfaktor-sztarjat-debreczeni-zita-fotozta.html Őrületes sztárduettekhttp://www.life.hu/life/galeria/20130304-megorultek-a-nagy-duett-sztarjai-super-tv2-szabo-gyozo-gaspar.html Romantika és varázslat: álomhotelek 2013-banhttp://www.life.hu/life/galeria/20130226-a-legromantikusabb-hotelek-2013ban-a-vilag-minden-tajarol.html Kislányként is imádta a kamerát Paris Hiltonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130301-fotokon-akkor-es-most-paris-hilton-orokosno.html
Sharon StoneszexszimbólumFotókon akkor és most