Sharon Stone Fotókon akkor és most szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone a napokban tölti be az 55. életévét.

Nem sok nőről mondható el, Sharon Stone esetében azonban igaz az állítás: egyszerre szép és okos is. A közismerten magas IQ-val rendelkező sztár munkáscsaládba született, édesanyja azonban nem szerette volna, ha az ő példáját követi. Az asszony mindenképp értelmiségi pályára szánta a lányát. Sharon mindössze 15 éves volt, amikor egy ösztöndíj elnyerésével egyetemre mehetett, nem sokkal később pedig megnyerte a Miss Pennsylvania szépségversenyt is. A pályáját modellként kezdő színésznő első szerepét Woody Allennek köszönhette, az igazi áttörést azonban az Elemi ösztön hozta el számára, amely nemcsak a Golden Globe-díjig, hanem a szexszimbólum státuszig repítette a szőkeséget. Sharon túl az ötvenen sem panaszkodhat: még mindig pompásan néz ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézegess szexi képeket Sharonról! (18+)

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.