Révbe ért a Szex és New York sztárja

2013.04.08. 19:32

A napokban ünnepli születésnapját a Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon.

 

A New Yorkban született színésznő korán elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, belőle egyszer színésznő lesz. Első filmszerepét 13 éves korában meg is kapta, amelyben Sarah Jessica Parkerrel együtt egy testvérpár egyik tagját alakította.
A főiskola mellett végig Broadway-darabokban játszott, az igazán nagy áttörést azonban a Szex és New York híres-hírhedt sorozata hozta el számára. A vörös hajú ügyvédnő alakításáért 2004-ben Emmy-díjat is nyert.
A sztár túl van egy váláson, pár éve azonban rá is rátalált a boldogság. Christine Marinonival 4 éve jegyezték el egymást.

Forrás: AFP
Cynthia 2000-ben és 2013 februárjában

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Mesebeli életéről beszélt Novodomszky Évahttp://www.life.hu/life/galeria/20130328-novodomszky-eva-az-mtv-musorvezetoje-szily-nora-interjujaban.html Átalakítunk! Szexi nő lett a fiatal lánybólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130402-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-szexi-not.html Démoni külsőt öltött a celeblányhttp://www.life.hu/life/galeria/20130329-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-vv-aniko-szerepel-nanasi.html Hegesztőpisztoly és védősisak: Andi, a hegesztőmérnökhttp://www.life.hu/life/galeria/20130328-nok-kulonleges-foglalkozassal-sikeres-no-szabo-andrea-nemzetkozi-hegesztomernok.html Cuki fotók Hollywood sztárbloggeréről és kisfiárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130329-cuki-fotok-perez-hiltonrol-hollywood-sztarbloggererol-es-kisfiarol.html Egyre sármosabb Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/life/galeria/20130327-fotokon-akkor-es-most-michael-fassbender-szinesz-a-300-film.html
Cynthia NixonSzex és New YorkszínésznőLifeNightFotókon akkor és most