színésznő Fotókon akkor és most LifeNight Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli születésnapját a Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon. 

A New Yorkban született színésznő korán elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, belőle egyszer színésznő lesz. Első filmszerepét 13 éves korában meg is kapta, amelyben Sarah Jessica Parkerrel együtt egy testvérpár egyik tagját alakította.
A főiskola mellett végig Broadway-darabokban játszott, az igazán nagy áttörést azonban a Szex és New York híres-hírhedt sorozata hozta el számára. A vörös hajú ügyvédnő alakításáért 2004-ben Emmy-díjat is nyert.
A sztár túl van egy váláson, pár éve azonban rá is rátalált a boldogság. Christine Marinonival 4 éve jegyezték el egymást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cynthia 2000-ben és 2013 februárjában

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Mesebeli életéről beszélt Novodomszky Évahttp://www.life.hu/life/galeria/20130328-novodomszky-eva-az-mtv-musorvezetoje-szily-nora-interjujaban.htmlÁtalakítunk! Szexi nő lett a fiatal lánybólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130402-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-szexi-not.htmlDémoni külsőt öltött a celeblányhttp://www.life.hu/life/galeria/20130329-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-vv-aniko-szerepel-nanasi.htmlHegesztőpisztoly és védősisak: Andi, a hegesztőmérnökhttp://www.life.hu/life/galeria/20130328-nok-kulonleges-foglalkozassal-sikeres-no-szabo-andrea-nemzetkozi-hegesztomernok.htmlCuki fotók Hollywood sztárbloggeréről és kisfiárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130329-cuki-fotok-perez-hiltonrol-hollywood-sztarbloggererol-es-kisfiarol.htmlEgyre sármosabb Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/life/galeria/20130327-fotokon-akkor-es-most-michael-fassbender-szinesz-a-300-film.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.