színész Chris Hemsworth Fotókon akkor és most Thor Star Trek Hófehér és a vadász Otthonunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű színész a napokban ünnepli 30. születésnapját.

Érdekes emlékeket őriz gyerekkorából a Hemsworth fivérek legidősebbike, aki családjával Ausztrália egy meglehetősen elzárt részén cseperedett fel a bennszülöttek között. "Egy teljesen más világ volt ez. Krokodilok és bivalyok voltak körülöttünk. Elszigetelten éltünk, mi voltunk a környéken a második fehér bőrű család" - árulta el Chris egy korábbi interjújában, aki rengeteg törzsi táncnak és szertartásnak tanúja lehetett az itt eltöltött idő alatt.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Chris 2006-ban és 2013-ban

Színészi pályafutását az Otthonunk című ausztrál sorozatban kezdte, majd szerepét otthagyva Hollywood felé vette az irányt. 2007-ben a Star Trek egy nyitójelenetében kapott szerepet, ezt követte később a Ház az erdő mélyén és a Thor. Nemrég pedig Kristen Stewart oldalán tűnt fel a Hófehér és a vadászban. Bár Chris Hemsworth után döglenek a nők, a sztár szíve csakis egyvalakiért dobog. Három éve feleségül vette a magyar-román származású színésznőt, Elsa Patakyt, akitől 2012-ben kislánya született.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.