Érdekes helyen nőtt fel Chris Hemsworth

2013.08.11. 9:06

A jóképű színész a napokban ünnepli 30. születésnapját.

Érdekes emlékeket őriz gyerekkorából a Hemsworth fivérek legidősebbike, aki családjával Ausztrália egy meglehetősen elzárt részén cseperedett fel a bennszülöttek között. "Egy teljesen más világ volt ez. Krokodilok és bivalyok voltak körülöttünk. Elszigetelten éltünk, mi voltunk a környéken a második fehér bőrű család" - árulta el Chris egy korábbi interjújában, aki rengeteg törzsi táncnak és szertartásnak tanúja lehetett az itt eltöltött idő alatt.

Forrás: Northfoto, AFP
Chris 2006-ban és 2013-ban

Színészi pályafutását az Otthonunk című ausztrál sorozatban kezdte, majd szerepét otthagyva Hollywood felé vette az irányt. 2007-ben a Star Trek egy nyitójelenetében kapott szerepet, ezt követte később a Ház az erdő mélyén és a Thor. Nemrég pedig Kristen Stewart oldalán tűnt fel a Hófehér és a vadászban. Bár Chris Hemsworth után döglenek a nők, a sztár szíve csakis egyvalakiért dobog. Három éve feleségül vette a magyar-román származású színésznőt, Elsa Patakyt, akitől 2012-ben kislánya született.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Átalakít a Jónő Team: Szilvi belátta, hogy igazi jónőhttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130806-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-szilvi-vegre-tudja-hogy.html Korán kezdett modellkedni a Baldwin lányhttp://www.life.hu/life/galeria/20130806-fotokon-akkor-es-most-kim-basinger-szineszno-es-lanya-ireland.html Boldog szülinapot, Geri Halliwell!http://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-geri-halliwell-a-spice-girls-egykori.html A legszexibb vizes fiúk a vb-rőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-az-uszovilagbajnoksag-es-a-legszebb-ferfi-testek-barcelona-2013.html Nem volt mintaapa Martin Sheenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-martin-sheen-szinesz-az-apokalipszis-most.html Sosem látott fotó került elő Mick Jaggerrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130801-fotokon-akkor-es-most-mick-jaggerrol-a-the-rolling-stones.html
Chris HemsworthStar TrekThorOtthonunkszínészHófehér és a vadászFotókon akkor és most