színész gyereksztár Fotókon akkor és most Reszkessetek betörők My Girl - Az első szerelem Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macaulay Culkin a napokban ünnepli 33. születésnapját.

Bár manapság leginkább a botrányairól lehet hallani, Macaulay Culkin pályafutása csúcsán a legsikeresebb gyerekszínészek közé tartozott. Az angyali arcú kisfiút a Reszkessetek, betörők! című vígjátéka tette világsztárrá.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Macaulay 1990-ben és 2013-ban

Azonban sem a hirtelen és korán jött siker, sem pedig szülei válása nem tett jót a kamaszodó fiúnak. Az elhúzódó gyermekelhelyezési perek igencsak megviselték, édesanyja és édesapja is egyaránt fiuk felhalmozott vagyonára próbálta rátenni a kezét. Culkinnak végül sikerült elérnie a bíróságon, hogy függetlenítsék a marakodó szülőktől. Jelenleg karrierje sem a legjobb úton halad, ám ismerősei leginkább az egészségét féltik. Bár állítólag sokkal jobban fest azóta, hogy szakítottak Mila Kunisszal, az alkohol és a heroin után most a napi 60 szál cigarettába menekült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.