a nap cikke fotósorozat pultosfiúk vendéglátóegység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Városlakók című fotósorozatunkban a Life.hu-n rendszeresen mutatunk be olyan embereket, akikkel akár nap mint nap találkozhatsz, de talán még a nevüket sem tudod. A karácsonyi felhajtás közepén beszélgettünk a Központi Vásárcsarnok standjai mögött álló eladókkal, kérdeztünk nehéz sorsú hajléktalanokat arról, hogyan csúszott ki a kezeik közül az életük irányítása és hogy milyen élmények érik őket nap mint nap az utcán. Ezúttal úgy döntöttünk, a budapesti szórakozóhelyek szexi pultosfiúit faggatjuk a csajozás rejtelmeiről.

Dani @ Kocka

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dani nyitás óta színesíti a Kocka csapatát, és voksát a Jack Daniel’s mellett tette le. Könnyű kis flörtök jellemzőek a munkahelyén, de meglepő módon nem divat nála a szalvétán hagyott telefonszám, mert a lányok inkább személyesen mennek oda hozzá. Hétvégén szinte mindig dolgozik, szabadidejében kondizni és focizni jár, vagy a testvére gyerekeivel játszik. Danit általában az idősebb nők pécézik ki, így történt az eset, amikor egy hölgy arra kérte őt, hogy mutassa meg, merre van a mosdó. A kedves gesztust egy csókkal köszönte meg.

Márk @ Kuplung

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kedvenc itala a vodka citrommal és jéggel, és egy határozott bólintással felelt arra, hogy van-e barátnője. Hétvégenként a nagyérdeműt boldogítja a pult mögül, szabadidejében pedig igazi sportember: Krav-magázik, kettlebellezik, motorozik, valamint régi Ladáját csinosítgatja. Legcikibb vendéglátós történetében egy hölgy úgy próbálta elcsábítani, hogy jelen volt a lány partnere is. Sajnos (?) a kérdésünkre, hogy kavart-e már a helyről lányokkal, csak egy sejtelmes mosoly volt a válasz.

Zalán @ Kolor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zalán kedvenc itala a szilvás Unicum, nyitás óta dolgozik a Kolorban, a lányok örömére gyakorlatilag minden hétvégén és barátnő nélkül. Amikor nem a pult mögött bűvészkedik a shakerekkel, akkor DJ-ként pakolja a számokat, amúgy pénzügyi szakra jár. Jellemző, hogy kikezdenek vele a lányok, sőt, már előfordult olyan is, hogy vitt haza vendége(ke)t. A legviccesebb élménye ezzel kapcsolatban az volt, amikor egy lány meg akarta hívni egy italra azért cserébe, hogy árulja el a nevét.

Andris @ Gondozó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Andris kedvenc itala a White Russian, és nagy bánatunkra ezt többnyire a barátnője oldalán fogyasztja. Sok olyan lánnyal kavart már, akit munka közben ismert meg. Legfurcsább élménye egy középkorú hölgyhöz kötődik, aki nem enyhén illuminált állapotban ajánlatot tett egyszerre neki és a mellette álló pultoslánynak is, de olyan is előfordult már, hogy egy lány kéretlenül ugrott be a pultba egy csókért. Hétvégenként ő is dolgozik, szabadidejét a barátnőjével tölti. Építész hallgatóként szereti járni Budapest utcáit és fotózni az épületek különleges ornamentikáit, a legtöbb érdekességbe szerinte a VIII. kerületben futhatunk.

Papesz @ Bobek

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Papesz a Bobekben 2,5 éve, az utcában 7 éve dolgozik. Kedvence a Dreher, de szigorúan csak pohárral, mert a korsó megmelegszik, mire elfogy. Ő is gyakran kap koktélszalvétán telefonszámokat. Az egyik legkellemesebb élménye az volt, amikor 4 évvel ezelőtt egy gyönyörű, rasztahajú lány ült a pultjához, akit meg is hívott gyorsan egy italra. Két héttel később ez a lány csinálta meg Papesz haját, és azóta is jó barátok. Egy másik alkalommal két külföldi lány kihívta őt a pultból, mert még sosem csókolóztak magyar fiúval, és ezen az állapoton sürgősen változtatni kellett. Papesz magára vállalta a felelősségteljes feladatot, és eleget tett a lányok kérésének. Hétvégente szinte mindig dolgozik, szabadidejét pedig többnyire barátnőjével és a kispárnájával tölti.

Peti @ Pirítós

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Peti beugró pultos, általában heti háromszor dolgozik. Szíve foglalt, bár saját bevallása szerint nem vak, és általában barna Kaltenecker Portert iszik. Azt mondja, a kísértés a munkájuk része, de ellen kell állniuk a szebbnél szebb hölgyek csábításainak. Munka közben pedig nincs szórakozás… Nyáron szereti meghajtani a motorját és kiengedni a fáradt gőzt.

Dani @ Ötkert

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dani egy kacsintással lőtte el a kérdést, hogy van-e barátnője, kedvenc itala pedig az Old Fashioned. Sármos mosolya miatt nehéz elhinni, de állítása szerint a lányok csak hébe-hóba kezdenek ki vele, amikor megsajnálják őt. Nincs különösebb hobbija, szabadidejében barátokkal szórakozik vagy edzőterembe jár, a hétvégéket pedig javarészt munkával tölti. Egyszer egy hölgy simogatni kezdte Danit, majd megkérdezte, hogy mikor végez, aki erre annyit felelt, hogy nagyon későn, és egyébként is van barátnője. A lány magából kikelve, cifra káromkodással küldte el melegebb éghajlatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.