Városlakók: szexi pultosfiúk

2014.01.14. 22:52

Városlakók című fotósorozatunkban a Life.hu-n rendszeresen mutatunk be olyan embereket, akikkel akár nap mint nap találkozhatsz, de talán még a nevüket sem tudod. A karácsonyi felhajtás közepén beszélgettünk a Központi Vásárcsarnok standjai mögött álló eladókkal, kérdeztünk nehéz sorsú hajléktalanokat arról, hogyan csúszott ki a kezeik közül az életük irányítása és hogy milyen élmények érik őket nap mint nap az utcán. Ezúttal úgy döntöttünk, a budapesti szórakozóhelyek szexi pultosfiúit faggatjuk a csajozás rejtelmeiről.

Dani @ Kocka

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dani nyitás óta színesíti a Kocka csapatát, és voksát a Jack Daniel’s mellett tette le. Könnyű kis flörtök jellemzőek a munkahelyén, de meglepő módon nem divat nála a szalvétán hagyott telefonszám, mert a lányok inkább személyesen mennek oda hozzá. Hétvégén szinte mindig dolgozik, szabadidejében kondizni és focizni jár, vagy a testvére gyerekeivel játszik. Danit általában az idősebb nők pécézik ki, így történt az eset, amikor egy hölgy arra kérte őt, hogy mutassa meg, merre van a mosdó. A kedves gesztust egy csókkal köszönte meg.

 

Márk @ Kuplung

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kedvenc itala a vodka citrommal és jéggel, és egy határozott bólintással felelt arra, hogy van-e barátnője. Hétvégenként a nagyérdeműt boldogítja a pult mögül, szabadidejében pedig igazi sportember: Krav-magázik, kettlebellezik, motorozik, valamint régi Ladáját csinosítgatja. Legcikibb vendéglátós történetében egy hölgy úgy próbálta elcsábítani, hogy jelen volt a lány partnere is. Sajnos (?) a kérdésünkre, hogy kavart-e már a helyről lányokkal, csak egy sejtelmes mosoly volt a válasz.

 Zalán @ Kolor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zalán kedvenc itala a szilvás Unicum, nyitás óta dolgozik a Kolorban, a lányok örömére gyakorlatilag minden hétvégén és barátnő nélkül. Amikor nem a pult mögött bűvészkedik a shakerekkel, akkor DJ-ként pakolja a számokat, amúgy pénzügyi szakra jár. Jellemző, hogy kikezdenek vele a lányok, sőt, már előfordult olyan is, hogy vitt haza vendége(ke)t. A legviccesebb élménye ezzel kapcsolatban az volt, amikor egy lány meg akarta hívni egy italra azért cserébe, hogy árulja el a nevét.

 

Andris @ Gondozó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Andris kedvenc itala a White Russian, és nagy bánatunkra ezt többnyire a barátnője oldalán fogyasztja. Sok olyan lánnyal kavart már, akit munka közben ismert meg. Legfurcsább élménye egy középkorú hölgyhöz kötődik, aki nem enyhén illuminált állapotban ajánlatot tett egyszerre neki és a mellette álló pultoslánynak is, de olyan is előfordult már, hogy egy lány kéretlenül ugrott be a pultba egy csókért. Hétvégenként ő is dolgozik, szabadidejét a barátnőjével tölti. Építész hallgatóként szereti járni Budapest utcáit és fotózni az épületek különleges ornamentikáit, a legtöbb érdekességbe szerinte a VIII. kerületben futhatunk. 

 

Papesz @ Bobek

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Papesz a Bobekben 2,5 éve, az utcában 7 éve dolgozik. Kedvence a Dreher, de szigorúan csak pohárral, mert a korsó megmelegszik, mire elfogy. Ő is gyakran kap koktélszalvétán telefonszámokat. Az egyik legkellemesebb élménye az volt, amikor 4 évvel ezelőtt egy gyönyörű, rasztahajú lány ült a pultjához, akit meg is hívott gyorsan egy italra. Két héttel később ez a lány csinálta meg Papesz haját, és azóta is jó barátok. Egy másik alkalommal két külföldi lány kihívta őt a pultból, mert még sosem csókolóztak magyar fiúval, és ezen az állapoton sürgősen változtatni kellett. Papesz magára vállalta a felelősségteljes feladatot, és eleget tett a lányok kérésének. Hétvégente szinte mindig dolgozik, szabadidejét pedig többnyire barátnőjével és a kispárnájával tölti.

 

Peti @ Pirítós

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Peti beugró pultos, általában heti háromszor dolgozik. Szíve foglalt, bár saját bevallása szerint nem vak, és általában barna Kaltenecker Portert iszik. Azt mondja, a kísértés a munkájuk része, de ellen kell állniuk a szebbnél szebb hölgyek csábításainak. Munka közben pedig nincs szórakozás… Nyáron szereti meghajtani a motorját és kiengedni a fáradt gőzt. 

 

Dani @ Ötkert

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dani egy kacsintással lőtte el a kérdést, hogy van-e barátnője, kedvenc itala pedig az Old Fashioned. Sármos mosolya miatt nehéz elhinni, de állítása szerint a lányok csak hébe-hóba kezdenek ki vele, amikor megsajnálják őt. Nincs különösebb hobbija, szabadidejében barátokkal szórakozik vagy edzőterembe jár, a hétvégéket pedig javarészt munkával tölti. Egyszer egy hölgy simogatni kezdte Danit, majd megkérdezte, hogy mikor végez, aki erre annyit felelt, hogy nagyon későn, és egyébként is van barátnője. A lány magából kikelve, cifra káromkodással küldte el melegebb éghajlatra. 

fotósorozatvendéglátóegységa nap cikkepultosfiúk