Finom, krémes és fényes: a tökéletes tejszínhab titka

Glass,Bowl,Of,Whipped,Egg,Whites,Cream,On,White,Kitchen
Shutterstock/Copyright (c) 2021 MaraZe/Shutterstock. No use without permission. - MaraZe
tippek-trükkök tejszínhab gasztronómia
Mindenki járt már úgy, hogy a desszertje a kicsapódó, összeeső, folyós, kicsit sem tökéletes és még csak nem is gusztusos tejszínhab miatt ment tönkre, de legalábbis nem olyan lett, mint tervezte. Ha követed a cukrász tanácsait, veled többé egész biztosan nem fordulhat elő, hogy a tejsznhabon múljon a sütid sikere.

Amikor az asztalra álmondjuk a fényes, krémes tejszínhabos desszertet vagy a gyermekünk kakaóját szeretnék megfelelően kemény habbal díszíteni, számolnunk kell azzal a lehetőséggel, hogy az a fránya tejszín nem akar együttműködni velünk. Híg marad, kicsapódik a vaj, összeesik a hab, így sem finom, sem gusztusos nem lesz. 

Hogy ez ne fordulhasson többé elő senkivel, a Mindmegette Sütisulijának vezetője, Farkasinszki Ildikó elárulja, hogyan készíthetünk hibátlan tejszínhabot.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.