fájdalom énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemondta e hétre tervezett észak-amerikai koncertjeit Lady Gaga, mert az őt hosszabb ideje kínzó ízületi fájdalmak miatt jelenleg nem képes lábra állni.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 26 éves világsztár üzenetben értesítette a koncertek lefújásáról 34 millió rajongóját is a Twitter közösségi portálon, reményét fejezve ki, hogy nemsokára újra kicsattanó egészségben lesz. Közölte, hogy "össze van omolva" és "megszakad a szíve", hogy le kell mondania fellépéseit. Lady Gaga csütörtökön és pénteken Chicagóban, szombaton Detroitban, vasárnap pedig a kanadai Hamiltonban lépett volna fel Born This Way elnevezésű, két éve indult világkörüli turnéja keretében. Egyelőre nem tudni, hogy az énekesnő mikor pótolja elmaradó koncertjeit; a turné az eredeti tervek szerint március 20-án zárulna. A sztár több mint 200 showműsort ad hat kontinenst érintő turnéján, amely a világ hatodik legjövedelmezőbb koncertkörútja volt tavaly a Billboard zenei magazin kimutatása szerint.

Forrás: MTI

Lady Gaga pókerarccal dedikálja a cicikethttp://www.life.hu/szorakozz/20130117-lady-gaga-rezzenestelen-arccal-dedikalta-rajongoja-mellbimboit.htmlPopsit villantott Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20130113-lady-gaga-amerikai-sztar-popsit-villantott.htmlTeljesen lelapította a bikini Lady Gaga melleithttp://www.life.hu/szepulj/20121114-lady-gaga-enekesno-melleit-teljesen-lelapitotta-a-bikini.htmlLady Gaga Adele-lal rivalizálhttp://www.life.hu/szorakozz/20121106-lady-gaga-enekesno-es-adele-enekesno-rivalizalnak-egymassal.htmlLehetünk egyszerre kövérek és fittek? Lady Gaga 14 kilót hízott, mégis tökéletesen fittnek látszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121009-lehetunk-egyszerre-koverek-es-fittek-lady-gaga-14-kilot-hizott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.