Előrehozott karácsonnyal lepték meg a rákos kisfiút

karácsony agydaganat halál meglepetés Egyesült Államok mikulás utolsó kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülővárosa már novemberben elhozta a karácsonyt a halálos beteg gyermeknek. A szívmelengető akció után két héttel a kisfiú meghalt.

Egy halálos beteg kisfiú utolsó kívánsága az volt, hogy otthon lehessen a téli vakáción. A doktorok azonban azt mondták a 13 éves Devin Kohlman szüleinek, hogy a fiú nem éli meg a karácsonyt. A lakók ezért úgy döntöttek, előrehozott karácsonnyal örvendeztetik meg a kicsit:

Forrás: Facebook/Keep Calm & Pray For Devin Kohlman
Forrás: Facebook/Keep Calm & Pray For Devin Kohlman

Devin és barátai

Az Ohio állambeli Port Clinton városa hetekig készülődött a meglepetésre: felállítottak egy karácsonyfát a gyerkőc ablaka előtt, karácsonyi dalokat énekeltek, havat varázsoltak a ház elé és feldíszítettek egy parkot is színes fényfüzérekkel. És nem maradhatott el a Mikulás sem, aki ezúttal motoron közlekedett. Bár Devin nem hagyhatta el a házat, az ablakból csodálta, ahogy a helyiek valóra váltották utolsó kívánságát.

A fiú az eset után két héttel hunyt el. "Még megkapta ajándékba, hogy láthatta, mennyire szeretik őt" - mondta az édesanyja. A fiút tavaly nyáron diagnosztizálták agydaganattal. Október végén tért haza, hogy utolsó napjait már családja körében tölthesse el - írja az ABC News.

A városlakók akcióját az alábbi videóban te is megnézheted:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.