Visszajött Cinthya hangja

Forrás: Tv2 -
TV2 Cinthya Diktátor Varga Viktor rosszullét sugárkezelés Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Cinthya Dictator sem úszta meg mellékhatások nélkül a sugárkezelést. A lánynak elment a hangja, jó ideig meg sem tudott szólalni.

Sajnos azonban nem a hangnélküliség volt az egyedüli, amivel meg kell küzdenie a lánynak. Ugyan beszélni már tud, most azonban a tüdeje fáj, ráadásul karácsonykor annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Forrás: Tv2

"Szerencsére visszajött a hangom, de most helyette folyamatosan köhögök. Ráadásul a tüdőm is fáj, alig bírok levegőt venni és aludni. Elmentem egy röntgenre is, remélem, nincs semmi bajom"mesélte a Blikknek Cinthya. "Úgy érzem, eleget szenvedtem az utóbbi időben. Másra sem vágyom jobban, mint hogy túl legyek a betegségen. Még egy-két hónap, mire regenerálódik a szervezetem, az orvosom szerint akkora a gyulladás is elmúlik, és csakis utána tudnak megvizsgálni. Bízom benne, hogy minden rendbe jön" – tette hozzá.

Szerelmi aktusáról írt verset Varga Viktorhttp://www.life.hu/szorakozz/20140106-szerelmi-aktusarol-irt-verset-varga-viktor.htmlVarga Viktor eljegyezte Cinthyáthttp://www.life.hu/szeress/20131212-varga-viktor-enekes-a-jeg-hatan-eljegyezte-baratnojet-cinthyat.htmlVarga Viktor kopasz nőként sokkolta a stábothttp://www.life.hu/legykepben/20131205-varga-viktor-enekes-ket-kulonfele-maszkot-viselt-egyszerre-a-fejen-a-sztarban-sztar-cimu.htmlVarga Viktor botsáska lábú Kylie letthttp://www.life.hu/szorakozz/20131206-varga-viktor-lett-kylie-minogue-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlVarga Viktor Jimmy bőrébe bújikhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-varga-viktor-enekes-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-megidezi-zambo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.