A legbotrányosabb színpadi fellépések

mell színpad hányás Marilyn Manson Michael Jackson haj Justin Bieber sztárok koncert Janet Jackson Lady Gaga botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legtöbb rajongó azért megy koncertekre, hogy testközelből csodálhassa kedvenc énekesét, olykor sokkal több mindenbe kap bepillantást, mint szeretne: például a sztár gyomortartalmát, mellét, lángoló haját csodálhatja, de volt már példa az önkívületi állapotban önmagát vagdosó énekesre is.

Justin Bieber rókája

Ha a slágerlistákon nem is, a hányásversenyben megelőzi Lady Gagát Justin Bieber, aki még takargatni sem tudta rosszullétét, és tízezrek szeme láttára hányt a színpad közepére arizonai koncertjén. A 18 éves popsztár állítólag tejet ivott arizonai koncertje előtt, és ez tette tönkre a gyomrát olyannyira, hogy az "Out of Town Girl" című száma előadása közben egyszerűen hátat fordított a közönségnek és elhányta magát. A kollégái persze vitték tovább a show-t, míg a kiszaladó, egyébként lázas beteg énekes kicsit összeszedte magát. A rajongó lányok legközelebb ne plüssmackókkal, hanem hányáscsillapítókkal vagy papírzsepikkel készüljenek.

Lady Gaga magánshow-ja táncosa háta mögött

Lady Gaga barcelonai koncertje sem feltétlenül a jó hangulat miatt lesz közismert, inkább az énekesnő színpadi hányásáról, melyet egy táncosfiú jól palástolt ugyan, de csak szemből. Oldalról látható volt, ahogy Lady Gaga többször is elhányja magát a közönségnek hátat fordítva, majd megy és énekel tovább. A 26 éves énekesnő rögtön felülmúlta elődjét, Justin Biebert: négyszer dobta ki a taccsot barcelonai koncertjén, 25 ezer ember előtt.

Michael Jackson felgyulladó haja

Nem gyomortartalom vagy botrányos viselkedés miatt volt emlékezetes Michael Jackson 1984-es reklámfilmforgatása, hanem kigyulladó haja miatt. Az énekes feje és arca olyan súlyosan megégett, hogy rászokott a fájdalomcsillapítókra, s ezen a reklámozandó üdítőitalmárkát gyártó cég kártérítése sem segített.

Janet Jackson kibuggyanó melle

Michael Jackson testvére, Janet pedig jól megkoreografáltan mutatta meg a 2004-es Super Bowlon egyik mellét a közönségnek, melyről mintegy véletlenül Justin Timberlake tépte le a fellépőruhát. De nem ez volt az utolsó eset, hogy az énekesnő a melleivel sokkolt.

Az igazi botrányhős: Marilyn Manson

Marilyn Manson személye és együttese oly mértékben megosztó, hogy hazánkban még egyházi tiltakozás is övezte tervezett koncertjét. Az énekes ugyan 1994-ban tiszteletbeli tagságot kapott a Sátán Egyházában, s dobosa elégtelen munkája miatt koncert közben felgyújtotta annak felszerelését, s majdnem magát a dobost is, mégsem vallja magát - hivatalosan - sátánistának. Rendszeresen sokkolja hallgatóit a színpadon, Bibliákat tép szét, vagdossa magát, megjelenése pedig szürreálisan groteszk. Az biztos, hogy erőszakos hangulatot kelt: egyik koncertjén magát is ki kellett mentenie dühösen romboló rajongó elől.

Hatalmasat hányt a saját koncertjén Lady Gaga - Négyszer is kidobta a taccsothttp://www.life.hu/gyogyulj/20121008-lady-gaga-enekesno-a-szinpadon-a-koncertjen-hanyta-el-magat.htmlA lányok epekednek utána! 60 kilót fogyott, és megszólalásig hasonlít Justin Bieberre egy 17 éves fiúhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121016-60-kilot-fogyott-es-megszolalasig-hasonlit-justin-bieberre-egy-17.htmlAgydaganat miatt halt meg egy 6 éves kislány - Justin Bieber feleségének tartotta magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120927-elhunyt-a-magat-justin-bieber-enekes-felesegenek-tarto-6-eves.htmlÚj Lady Gaga született - Fantasztikus hangja van a kislánynak!http://www.life.hu/szorakozz/20120712-uj-lady-gaga-szuletett-fantasztikus-hangja-van-a-kislanynak.htmlEz már több, mint bizarr: tojás alakú kriptában szereti Lady Gaga - Így tud pihennihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120608-sztarok-bizarr-alvasi-szokasai.htmlLady Gaga: "Mindig kidobtam a taccsot a gimiben" - Az anorexia és bulimia nem csak a sztárok kiváltságahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-az-anorexia-es-bulimia-nemcsak-a-sztarok-kivaltsaga.htmlMichael Jackson fia örökölte apja betegségét? Feltűnően fehéredik a bőrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-michael-jackson-fia-orokolte-apja-betegseget-valoszinuleg-vitiligoban-szenved.htmlAz esküdtszék elé kerültek Michael Jackson boncolásának fotói (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111012-az-eskudtszek-ele-kerultek-michael-jackson-boncolasanak-fotoi-es-orvosa.html6 különböző gyógyszer nyomait találták meg az elhunyt Michael Jackson gyomrábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111007-6-kulonbozo-gyogyszer-nyomait-talaltak-meg-az-elhunyt-michael-jackson.htmlMichael Jackson rejtélyes betegségehttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/borgyogyaszat/20100916-vitiligo-ebben-a-rejtelyes-betegsegben-szenvedett-michael-jackson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.