Gyászol a színésznő! Váratlanul elhunyt hűséges társa

terrier kutyus háziállat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja nehéz időket él - magánéletét képtelen helyrerakni, ráadásul mostmár kedvenc kutyusa sem deríti jobb kedvre...

Jennifer nemrég vásárolt egy önálló lakást Manhattanben házi kedvencének, Norman Anistonnak. A walesi corgi-terrier keverék "lakása" igen előkelő helyen fekszik, és egy hatalmas terasz is tartozott hozzá. Most azonban megüresedett az apartman, Norman ugyanis váratlanul elhunyt.

Northfoto
Northfoto

"Néhány hete pusztult el az állat. Tizenöt éves volt, megöregedett, egyszerűen lejárt az ideje" - mondta a színésznő sajtósa. Jennifer nagyon maga alatt van, mindennél jobban imádta ugyanis kedvencét. "Ő az én kisbabám. Imádom, pláne, hogy szinte mindenfelé magammal tudom vinni" - nyilatkozta Normanről még februárban a színésznő. A kutyus büszke lehetett magára, hiszen igazán híres állat volt - nem egy amerikai bulvárlap celeblistájára került fel, amikor 1998-ben két napra eltűnt, majd egy állatmenhelyen találtak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.