Hamarosan indul az RTL Klub történetének eddigi legbotrányosabb valóságshow-ja.

Hetek óta találgatjuk a show pontos részleteit, de egy biztos: november 20-án nyílnak meg a ValóVilág 4 luxusbörtönének kapui. Azt már tudjuk, hogy az új főcímdalt, az "Üdvözöl a Való Világ" című jövendőbeli slágert Tóth Gabi és Ádok Zoli éneklik, de ennél megdöbbentőbb kulisszatitokra is fény derült a napokban. Bombaként robbant a hír, miszerint a show egyik műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz, aki nem kisebb ellenfelet ütött ki a nyeregből, mint az előző szériák meghatározó arcát, Stohl Andrást. A színésznek idén ez már a második nagyobb munkája, amit az utóbbi idők botrányai miatt szalasztott el csatornájánál. Balázs a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy szombaton elköszön egy időre kisfiától, Benett-től, mivel a következő hónapokban a Morning Show és az X-Faktor műsorvezetése mellett minden idejét leköti majd a ValóVilág. "Benett már eddig is sírva fakadt, ha meglátott a tévében, és sajnos ezután sem tudok majd vele túl gyakran találkozni" - viccelődött Balázs.


Természetesen luxusból ezúttal sem lesz hiányuk a versenyzőknek. A ValóVilág 4 szereplőinek minden lépését ötven kukucskáló ablakon keresztül közel harminc kamera figyeli majd. A villalakók egyetlen pillanatra sem bújhatnak el a nézők szeme elől az épületben, amely a következő pár hónapban lesz az otthonuk. Vannak titkos ajtók is, amelyeken keresztül üzeneteket tudnak majd a műsor készítői bejuttatni a villába, és lesz egy intim szoba is, ahova kicsit elbújhatnak a párok, vagy kettesben beszélgethetnek azok, akik szeretnének a többiektől elszeparálódni. Természetesen ez a helyiség is be van kamerázva, és nem maradhat titokban semmilyen ott megtörtént esemény. A 190 négyzetméteres lakótérben egy hatalmas nappali található konyhával, egy hálószoba, ahol igencsak össze kell majd húzniuk magukat a versenyzőknek a helyszűke miatt, valamint egy fürdő és egy illemhely van még a villában. A könnyűszerkezetes épület hat hét alatt készült el, aminek a nem túl nagy műfüves kertjében van jakuzzi, szauna és fűthető medence is. Ahogy azt az előző szériákból már megszokhattuk, ezúttal is lesz infrakamera, így a sötétben sem bújhatnak el a nézők szeme elől a szereplők. Az épületet egy fekete folyosó veszi körül, ahol az operatőrök dolgoznak. Ide kizárólag fekete ruhában, kapucniban, gumitalpú cipőben lehet belépni. Az ablakok a villából tükörnek tűnnek, de mindegyik mögött egy kamera áll.
A közel tizenhétezer jelentkező közül már megvan az a negyvenkét játékos, akik részt vesznek majd a beszavazó-showban: közülük mindössze tizennégyen vonulhatnak be a villába, ahol megkezdődik a VV történetének eddigi legizgalmasabb valóságshowja. Az anyukák kedvenceitől, a naivákon át, a dögös cicababákon keresztül, az okostojásokig, elég színes lesz a felhozatal a szereplők tekintetében. Lesznek szerelmespárok, és most először testvérpárok is be fognak költözni hamarosan a luxusbörtönbe.A villa azonban addig sem áll üresen, hiszen szombaton celebek népesítik be a valóságshow leendő színterét: Voksán Virág, Benkő Dániel, Tóth Gabi, Gáspár Győző és Bea asszony, továbbá a magyar mulatós zene legújabb csillaga, Laci betyár költöznek be pár napra a luxusvillába. A celebek névsorát elnézve nem fognak unatkozni a nézők, hiszen a lista minden tagját köztudottan határozott természettel és egy jó adag feltűnési vággyal áldotta meg az ég.


Mi lesz a kiesett X-Faktorosokkal?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101111-mi-lesz-a-kiesett-xfaktorosokkal.html Konditeremben meztelenkedett Brad Pitthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101117-konditeremben-meztelenkedett-brad-pitt.html Szabó Győző vállalja züllött múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-szabo-gyozo-vallalja-zullott-multjat.html