Mester Tamás Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy ő a legnépszerűbb versenyző, Mester Tamás nem akarja, hogy Szíj Melinda nyerje a Megasztárt.

Bár eddig szinte minden alkalommal Szíj Melinda vezette a szavazást, Mester Tamás mégsem a kétgyermekes győri édesanyát szeretné győztesként látni. "Engem zavar, hogy Melinda gyakorlatilag elmozdíthatatlan az első-második helyről. Ez egy amolyan Susan Boyle-effektus. És amikor ezzel szembesülök, akkor kezdem úgy érezni, hogy nem értek ahhoz, amit itt csinálok. Most olvastam, hogy Susan Boyle az angol és az amerikai slágerlistákat is vezeti, ami számomra teljesen érthetetlen. Én nem szívesen asszisztálok egy ilyenfajta győzelemhez, akkor sem, ha a közönség mindenféle tekintetben Szíj Melindát tartja a legjobbnak. Nem azt jelenti, hogy tehetségtelen, hiszen mi hoztuk el idáig, de nekem nem ez a stílusom" - vallotta a Blikknek a legfiatalabb zsűritag.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Mester Tamás két favoritja a szombaton remekül teljesített Kökény Attila és Kállay-Saunders András - utóbbi pénteken igen közel állt a kieséshez. Mester sokszor beszólt már a közönségnek, mert nagyon idegesíti, amikor a szavazók nem tehetség, hanem pusztán a szimpátia alapján döntenek.

Barátkozz a Life.hu-val a Facebookon és az iWiWen is!



Lindsay Lohan-t kirúgták!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-lindsay-lohant-kirugtak.htmlMeztelenkednek az Alkonyat sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101121-meztelenkednek-az-alkonyat-sztarjai.htmlMegasztár: Bereczki nem volt elég Yvette-nekhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101120-megasztar-vegzetes-parbajok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.