Annak ellenére, hogy ő a legnépszerűbb versenyző, Mester Tamás nem akarja, hogy Szíj Melinda nyerje a Megasztárt.

Bár eddig szinte minden alkalommal Szíj Melinda vezette a szavazást, Mester Tamás mégsem a kétgyermekes győri édesanyát szeretné győztesként látni. "Engem zavar, hogy Melinda gyakorlatilag elmozdíthatatlan az első-második helyről. Ez egy amolyan Susan Boyle-effektus. És amikor ezzel szembesülök, akkor kezdem úgy érezni, hogy nem értek ahhoz, amit itt csinálok. Most olvastam, hogy Susan Boyle az angol és az amerikai slágerlistákat is vezeti, ami számomra teljesen érthetetlen. Én nem szívesen asszisztálok egy ilyenfajta győzelemhez, akkor sem, ha a közönség mindenféle tekintetben Szíj Melindát tartja a legjobbnak. Nem azt jelenti, hogy tehetségtelen, hiszen mi hoztuk el idáig, de nekem nem ez a stílusom" - vallotta a Blikknek a legfiatalabb zsűritag.

http://press.tv2.hu


Mester Tamás két favoritja a szombaton remekül teljesített Kökény Attila és Kállay-Saunders András - utóbbi pénteken igen közel állt a kieséshez. Mester sokszor beszólt már a közönségnek, mert nagyon idegesíti, amikor a szavazók nem tehetség, hanem pusztán a szimpátia alapján döntenek.

Barátkozz a Life.hu-val a Facebookon és az iWiWen  is!Lindsay Lohan-t kirúgták!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-lindsay-lohant-kirugtak.html Meztelenkednek az Alkonyat sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101121-meztelenkednek-az-alkonyat-sztarjai.html Megasztár: Bereczki nem volt elég Yvette-nekhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101120-megasztar-vegzetes-parbajok.html