Benkő Dániel Gáspár Győző Voksán Virág valóságshow celebek beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rossz dolog a celebkedés, főleg, ha három nap alatt közel egymillió forintot tudunk bezsebelni egy kis magamutogatásért. Márpedig a ValóVilág sztárlakói ennyi pénzért vállalták, hogy tesztelik a luxusbörtönt, mielőtt a villalakók beköltöznek.

Egy, az RTL Klub berkeiben jártas informátor szerinte a Gáspár házaspár és Benkő Dániel kapta a legmagasabb gázsit, ők ugyanis közel egymillió forint ellenében vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a villába. A többiek, Voksán Virág, Tóth Gabi, a jó Laci betyár és a Viva Tévé műsorvezetője, Iszak Eszter pár százezer forintért élvezhette a kényelmet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A koszt és kvártély igazi luxust rejtett magában, hiszen a három nap alatt a jakuzzi, a szauna és a medence is a celebek rendelkezésére állt. Igaz, minden lépésüket egy kamera kísérte, még a tusolóban sem bújhattak el a nézők szeme elől. Talán Benkő Dániel volt az egyetlen, akit ez egy cseppet sem zavart, hiszen amikor csak alkalma volt rá, megmutatta férfiasságát a nézőknek. "Bevallom, nagyon élveztem a luxuskörülményeket. Az én otthonomban nincsen se szauna, se jakuzzi, persze hogy élvezkedtem egy kicsit! Emellett hatalmasakat ettünk, jól éreztük magunkat. De azért nem tértem el a mindennapi rutinomtól sem, hajnali ötkor keltem, jógáztam, amíg a többiek felkeltek, de kivettem a részem a közösségi feladatokból is" - mondta a Blikknek Dániel, aki pénzről nem beszélt.


Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter sem árulta el a konkrét összegeket. A csatorna és a celebek szerződésének részletei csak a két félre tartoznak. Annyit azonban elárult, hogy nagyságrendileg az ilyenkor szokásos mértékű gázsiról van szó.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.