A Megasztár döntős énekesnőjének gyermekei és szülei kitartanak mellette. Szerelmi élete azonban a nullára redukálódott, mivel édesanyja nyomására végleg szakított élettársával, Péterrel.

Melinda édesanyja ritkán látott vendég a Megasztár döntőin. "Múlt pénteken először voltam itt, mivel Melinda édesapja nagyon beteg és mozgásképtelen, így vigyáznom kell rá" - indokolta korábbi távolmaradásait a büszke édesanya. A teljes igazság azonban az, hogy a győri külkereskedelmi ügyintéző szülei nem nézték jó szemmel Melinda párkapcsolatát Solymosi Péterrel.

http://press.tv2.hu

Melinda korábban már szakított a férfival, később azonban újra összejöttek, mert úgy gondolták mindketten, hogy egymás lelki társai. A szülői nyomás hatására azonban Melinda a napokban végleg kiadta a férfi útját. "Nincs már köztünk semmi, szakítottunk! Ennek az okát nem fogom elárulni, sőt semmi mást sem, mert Melinda megkért rá, hogy ne nyilatkozzak senkinek" - mondta a Napi Ász megkeresésére Péter, aki ezek szerint még mindig azt teszi, amire egykori párja kéri őt - valószínűleg a visszatérés reménye miatt. Melinda azonban hajthatatlannak bizonyul, és döntése is ezt mutatja: édesanyja és beteg édesapja óhaja számára szent. Az is lehet azonban, hogy a szíve hajtja, hiszen korábban azt mondta Hajdú Péternek, hogy még mindig gyermekei apjába szerelmes, aki már más nő karjaiban keresi a boldogságot.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!

Katie Holmes besokallt - elhagyja férjét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-katie-holmes-besokallt-elhagyja-ferjet.html Tolvai Reni féltékenységi jelenetet rendezetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-tolvai-reni-feltekenysegi-jelenetet-rendezett.html Mégis súlyos beteg Eszenyi Enikő?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-megis-sulyos-beteg-eszenyi-eniko.html